vrijdag 7 augustus 2020

Welke warmtepomp kiezen voor zwembad

Benieuwd hoe jij jouw huis kan verduurzamen? Meld je aan voor een gratis OmschakelScan. Met de Omschakelscan bekijken we je woonsituatie en rekenen we alles voor je door.


Zo bespaar je tot wel 1. Verwarmen met tot minder gas.

Bespaar op kosten voor warm water. Gratis en Vrijblijvend Warmtepomp offertes Vind de Goedkoopste en Beste! Meer dan 1leuke woonwinkels. Ga naar Leen Bakker of bestel eenvoudig online!


Bestel Zwembaden online bij Leen Bakker. Ontdek ons ruime assortiment! Een warmtepomp is een uitstekende keuze om je zwembad te verwarmen.


Het juiste type warmtepomp kiezen is belangrijk en hangt uiteraard af van hoe groot je zwembad precies is.

Om je te helpen hebben we bij Zwembadstore. Dit warmtepomp programma kun je hier downloaden. Supersimpele bediening en makkelijke installatie. Ik heb een bad van ongeveer 22.


Op deze website vind je alle informatie die je nodig hebt voor de aanschaf van een warmtepomp. Deze laatste inverter technologie met een compressor en een waaier die op verschillende snelheden kan draaien, zorgt voor een straffe evolutie in veel betere efficiëntie en lager geluidsniveau. Welke inverterpomp kan u best kiezen. Voor ons zwembad van 35m³ hebben we besloten van een warmtepomp te kopen van 14Kw. Deze pomp kan ook werken bij negatieve buitentemperaturen en heeft een hoger piekvermogen bij een lagere buitentemperatuur.


Iemand die we kennen met een gelijkaardig zwembad heeft een pomp van 12Kw. Een korte vergelijking met de andere opties maakt al snel duidelijk waarom een warmtepomp voor het zwembad het beste verwarmingsmechanisme is. Een elektrische verwarming voor een zwembad is gewoonweg veel te duur in gebruik.


Om een langere levensduur van de warmtepomp te garanderen kan je kiezen voor een warmtepomp met gestuurde compressoren en ventilatoren (= warmtepompen met een traploze regeling). Een alternatief hierop is de installatie van een buffervat. Deze warmtepompen gaan langer mee omdat de compressor niet constant aan- en uit geschakeld wordt.


Laat je inspireren door ons uitgebreide assortiment zwembaden. Bij het plaatsen van een zwembad in de tuin wordt vaak gekozen om deze te verwarmen.

Om een zwembad te verwarmen kunt u het beste kiezen voor een. Het is belangrijk om te weten dat een waterpomp bestand is tegen regen, maar dat deze niet onder een afdak geplaatst kan worden. Het is daarnaast belangrijk om enige voorbereidingen te treffen voor de koude wintermaanden.


De meeste mensen kiezen tegenwoordig voor een zwembadwarmtepomp. Deze keuze is meestal gebaseerd op gemak en comfort. Best logisch, want een zwembad is ook een luxe product.


Intex zwembad verwarmen, welke manier moet ik kiezen ? Elke techniek heeft zo zijn voor - en nadelen. In onderstaand overzicht kun je snel en overzichtelijk de verschillende technieken met elkaar vergelijken. Vervolgens kun je een weloverwogen keuze maken voor je favoriete techniek. Waarom kiezen voor een warmtepomp om uw zwembad te verwarmen ? Welk type van warmtepomp moet u kiezen ? Zwembadwarmtepompen zijn van het type lucht-water.


Het belangrijkste voordeel van een zwembad warmtepomp is het hoge rendement en de lage energiekost. Met een degelijk toestel en een normaal gebruik van de warmtepomp kom je op 6à 7euro per jaar aan verwarmingskost voor het zwembad. Hiervoor moet je wel een goede zwembadafdekking hebben.


Hoe werkt een warmtepomp zwembad ? Er zijn ontzettend veel merken van warmtepompen voor het verwarmen van uw zwembad. Mensen die een zwembad in hun tuin of in hun woning wensen te plaatsen kiezen er steeds vaker voor om voor het verwarmen van het water gebruik te maken van een warmtepomp. We kunnen de verwarming van een zwembad door middel van een warmtepomp vergelijken met het koelen van een koelkast. De prijzen van warmtepompen voor zwembaden zijn wel uiteenlopend.


De grootte van je zwembad kan dus de prijs beïnvloeden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.