dinsdag 4 augustus 2020

Zwemmen den haag

Vind zwemmen delft het nu op Kensaq. Koop nu en bespaar geld vandaag. Profiteer van deze aanbieding! Lees alles over de zwembaden, zwemlessen, tarieven en de zwemapp.


Hier kunt u vrij zwemmen , banenzwemmen of meedoen aan zwemactiviteiten zoals aquarobic, bootcamp, fifty fit en zwangerschapszwemmen.

Ook wordt er zwemles gegeven. Meer informatie per zwembad vindt u op zwemmen en zwembaden. Bekijk de kosten van het banenzwemmen op de pagina met tarieven Haagse zwembaden.


Heeft u al een abonnement dan kunt u dit opwaarderen via de Sportwebshop. Je kunt bij ons voor zwemles terecht vanaf de leeftijd van maanden. Vrij zwemmen is voor iedereen.


Dan is het voordeliger om een zwemabonnement (12- of 25-badenkaart) te kopen.

Ga samen spelen in het water, of gewoon lekker ontspannen aan de kant en beleef een leuke tijd. Dit doen zij om geld op te halen voor het goede doel: Swim to fight cancer. We horen net dat ook Tom Beugelsdijk en Dennis Weening meedoen met de actie. Den Haag een goede wedstrijd zwemploeg. Verschillende zwemmers en zwemsters komen aan de start bij de Nederlandse Zwemkampioenschappen, enkelen (2) hebben de laatste twee jaar zelfs meegedaan aan de Europese Jeugd Kampioenschappen.


Zwemtijden, informatie, lessen en zwemactiviteiten. De lessen duren een uur en iedereen zwemt op een vaste tijd. In zwembad de Waterthor kunt u vrij zwemmen en meedoen aan zwemactiviteiten.


Alleen voor afmeldingen: Tel. Voor kinderen is het niet altijd fijn om in een groep te moeten zwemmen. In gemeentelijke zwembaden kunt u vrij zwemmen en zwemactiviteiten doen, zoals aquajoggen, aquarobic en zwangerschapszwemmen.


Wij geven iedere zaterdagmiddag privézwemlessen aan kinderen vanaf vijf jaar. Ons motto is “Veilig leren zwemmen met plezier”. De Haagse Watervrienden is dan ook een vereniging waar iedereen welkom is.


Tijdens deze privézwemlessen wordt er gezwommen in kleine groepen maximaal vijf kinderen. Meld je dan aan of kom een kijkje nemen in het zwembad!

Wil je je aansluiten bij de Haagse Watervrienden? Daarnaast zwemmen wij in zwembad de Blinkerd (Kikker-, Dolfijn- en A-diploma) en Overbosch (B- en C-diploma). Bij Mulder Sport ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Schrijf je hier in voor één van onze zwemlessen.


Gebruik Firefox of Chrome bij de inschrijving voor zwemles. De Sportwebshop werkt niet goed in Internet Explorer. In de eerste leerfases zwemmen wij met kinderen per groep. Klik hier om de verschillende fases te bekijken.


Silvester Zwemschool is aangesloten bij Keurmerk Het Nieuwe Zwemmen , dat garant staat voor een moderne, veilige en effectieve methodiek waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat. Activiteiten In het Hofbad worden verschillende zwemactiviteiten aangeboden. Het zwembad heeft een 50-meterba vier springplanken en een duiktoren van vijf meter hoog.


Het Tikibad in Duinrell is méér dan een zwembad. Ga je van de supersnelle Tyfoon, wil je rondtollen in de Cycloon, zwemmen in het golfslagbad of lekker ontspannen dobberen op de Lazy River? In Madestein vind je een grote recreatieplas waarin je veilig kunt zwemmen. Rond de grote en kleine recreatieplas liggen diverse strandjes met daaraan lig- en speelweides. Ongeacht het weer kun je hier heerlijk zwemmen en spelen in het water.


De binnenzwembaden in Zuid Holland hebben altijd een aangenaam klimaat zodat je niet staat te bibberen wanneer je het water uit komt en iets wilt gaan drinken, eten of naar een glijbaan wilt lopen. Zoek jij een plek voor kwalitatief goede zwemlessen? Van babyzwemmen tot zwemles voor volwassenen ben je bij Mulder Zwemmen aan het goede adres. Daarnaast is er een instructiebad en een groot recreatiebad met een glijbaan van meter, whirlpool en wildwaterkreek. Ben jij op zoek naar een plek waar jouw kind veel persoonlijke aandacht krijgt tijdens de zwemles, zich op zijn of haar plek voelt en waar jouw kind leert zwemmen als een vis?


Waarom kiezen voor zwemles bij Zwemschool Max?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.