donderdag 7 mei 2020

Winddoek op maat

Koop windschermen al vanaf €195! Vind terras windscherm als je nu zoekt. Boek het Dvc Samui (op), Chaweng Beach. U krijgt direct een bevestiging.


Standaard zijn winddoeken leverbaar in de hoogtes van 1m, 2m, 5m, 8m en 2m.

Mocht uw afmeting er niet tussen staan dan kunnen wij deze voor u op maat laten maken. Winddoeken hebben een standaard randafwerking van ingeweven knoopsgaten boven en onder. Dit vergemakkelijkt de bevestiging met tyraps of binddraad. Ben je op zoek naar een manier hoe je wind kunt tegenhouden in uw tuin? Dit is uitermate geschikt voor.


Een winddoek is het hulpmiddel in de tuin voor het tegengaan van wind. Het is de ideale combinatie van compactheid en luchtdoorlaatbaarheid. Aangepaste winddoeken gemaakt om te voldoen aan de behoeften van de klant om de hoeveelheid wind die door hun tuin raast te blokkeren.

Windbreekgaas met polyester band en zeilogen op maat gemaakt. In onze ateliers maken we het windbreekgaas voor u precies op maat en voorzien het van een zoom van sterk polyester band. Hierdoor is de zoom sterker dan een eenvoudige omgeslagen zoom en blijven de zeilogen beter op hun plaats. Zwartgroen biedt een ruim assortiment. U kunt kiezen uit de kleuren zwart en groen.


Wij kunnen uw winddoek op maat maken maar u kunt ook per (halve)rol bestellen. Het bevestigen van het winddoek kan gebeuren via tie-rips. Bestel je maatwerk windscherm en privacydoek gemakkelijk bij ZONZ sunsails.


Kies de vorm, afmeting, materiaaltype, kleur en bevestigingsmaterialen naar eigen smaak. Daarnaast is het mogelijk losse doeken op maat te maken en deze te voorzien van Tenax drukknopen. Genoeg mogelijkheden dus voor in jouw tuin of voor op het sportveld.


Wil je graag advies hierover? Wij vertellen je er graag meer over. Het maatwerk winddoek dat wij aanbieden is van de hoogste kwaliteit. Het doek wordt op professionele wijze geproduceerd en vervolgens in ons atelier voor u op maat gemaakt.


De winddoeken houden zeventig procent van de wind tegen, waardoor u van vroeg in het voorjaar tot laat in het najaar buiten kunt zitten. Door een winddoek wordt de wind zo goed als volledig tegengehouden en het zorgt daarnaast voor de gewenste privacy.

Bekijk de uitgebreide keuze in materialen en kleuren van onze maatwerk winddoeken. Nú zeer voordelig bij ZONZ! ZONZ bezorgt jouw bestelling nu gratis.


Online winddoek en netten bestellen voor sport, recreatie, tuin, bouw en industrie. Kwaliteit door eigen atelier voor netten en winddoek op maat. Op zoek naar contactgegevens? Vind ze gemakkelijk en snel via Telefoonboek.


Bij Matchwinnershop kunt u gemakkelijk online een winddoek op maat bestellen. In drie gemakkelijke stappen kunt u zelf het formaat, de opdruk en de kleur van uw winddoek kiezen. Nieuw gaasdoek winddoek is zeer geschikt voor tegen de wind en zon en is zeer soepel. Het windgaas is breed toepasbaar u kunt dit bijvoorbeeld gebruiken als schaduwnet, windreductienet, windgaas, schaduwdoek etc. Uiteraard is ons winddoek ook ideaal om.


De prijzen liggen verhoudingsgewijs gelijk aan de prijzen van onze vaste formaten. Upload eerst uw eigen foto, of kies een foto uit onze galerij. Vaak gebruikt voor het afdekken van daken, machines, boten, tuinmeubels, aanhangwagens of houtstapels.


Afwerking en afmetingen volgens opgave dus op maakt gemaakt of zonder afwerking, rechtstreeks van de rol. Indien gewenst kunnen we deze doeken ook volledig op maat maken, omzomen en voorzien van messing ringen. Zichtdoeken zichtdicht zijn beschikbaar in groen en op hoogtes van 100cm, 120cm, 150cm, 180cm, 200cm, 250cm en 300cm.


Deze zijn beschikbaar op rollen van 50m of op maat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.