donderdag 16 juni 2016

Rvs flexibele buis

Slangen, verbindingen en klemmen. Zoek naar flexibele buis op de nieuwe KensaQ. Rubbermagazijn heeft een uitgebreide keuze aan oliebestendige turbo slangen.


Het beste uit de bioscoop als eerste thuis. Geen abonnement, betaal per film.

Welkom bij KachelsZo voor uw flexibele kachelpijp in RVS. Onze Buizen zijn vervaardigd uit 3RVS en worden aangeboden mét en zonder tromp (tromp = verbreding aan één kant). Door de tromp verbreding kunt u gemakkelijk en snel de buizen in elkaar schuiven. Deze Buis wordt gebruikt voor het maken van tijdelijke en permanente flexibele verbindingen of bochten.


Afmetingen en specificaties. Klik hier voor een overzicht van de beschikbare afmetingen. Geschikt voor houtkachels, oliekachels en pelletkachels.


Deze flexibele rvs buizen en slangen zijn hittebestendig en geschikt voor veel toepassingen.

Elke buis is leverbaar in verschillende afmetingen en typen. Zoek je bijvoorbeeld een buis om lucht, rook of stoom af toe voeren? Dan raden wij een flexibele buis van roestvrijstaal aan. De flexibele rvs buis type FS heeft een extra binnenprofiel. Hierdoor is de binnenkant van de buis zeer glad en geleid deze goed.


Voor de rest heeft deze rvs buis dezelfde eigenschappen als type FG. Door de extra gladde binnenzijde is dit type flexibele rvs buis zeer geschikt voor hoge luchtsnelheden. Moet je een bocht maken voor de afvoer, gebruik daarvoor dan een flexibele pijp.


Ventilatiebuis en luchtbuis. Voor het aansluiten van een ventilatiekanaal of afzuigkap heb je een ventilatiebuis of luchtbuis nodig. Heb je een wasdroger met luchtafvoer, dan heb je ook een flexibele buis nodig waardoor de warme lucht wordt.


Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Ruime collectie stalen en zilveren sieraden voor het hele gezin. De slangen zijn niet geschikt voor binnengebruik. Naast de RVS omvlochten flexibele slangen met rubberen binnenslang (zie tab 5) levert Easy-Fitt ook op volledig uit RVS vervaardigde slangen, al dan niet voorzien van extra RVS omvlechting ten behoeve van bijvoorbeeld sprinklerslangen. Op dit moment zijn deze slangen nog niet met John Guest fittingen te verkrijgen.


Deze renovaties gebeuren meestal met RVS flexibel.

Als het kanaal gescheurd of van een slechte kwaliteit metselwerk is, dient er uiteraard ook een RVS flexibele buis getrokken te worden. Flexibele kachel pijp buis RVS 1mm. Een rvs flexibele slang roest niet en is daardoor uitermate geschikt voor de kraan.


Doordat de rvs flexibele slang er in verschillende maten te krijgen is passen de flexibele slangen op bijna elke kraan. Het handige van de flexibele slang is dat er een knelkoppeling op zit zodat deze gemakkelijk te bevestigen is. Door te klikken op productkeuze, kan de gewenste verpakkingseenheid geselecteerd worden. Alleen aluminium of gekleurd met een epoxy coating voor hoge temperaturen. Deze slang is beter te gebruiken als het tegen een stootje moet kunnen.


RVS buis zoveel u maar wilt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.