maandag 27 juni 2016

Natuursteen polijsten

Zoek naar marmeren vloer polijsten op de nieuwe KensaQ. In een handomdraai bij u geleverd. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! Vergelijk tuintegels op Beslist. Grootste aanbo laagste prijs!

Zelf graniet polijsten , hoe doe ik dat? Met onze polijstschijven is het polijsten van natuursteen zoals graniet een fluitje van een cent. Uitbesteden aan een bedrijf kan erg kostbaar zijn, maar met onze polijstschijven voor het polijsten van graniet kunt u dit met gemak zelf doen.


Natuursteen leent zich uitstekend om te polijsten. Dit doe je met KGS Diamant Schijven en een polijstmachine. De polijstschijven van KGS zijn zowel nat als droog te gebruiken.


Materialen als graniet, marmer, beton, composiet en terrazzo zijn hiermee uitstekend te bewerken.

Wil je liever met de hand polijsten ? Waarom natuursteen polijsten ? U wilt uw vloer natuurlijk zo mooi en kwalitatief houden. Daarom is het erg aan te raden deze te laten polijsten , ook wel zoeten genoemd. Dit geldt in het bijzonder voor vloeren van marmer, kalksteen, travertin, Belgisch hardsteen en Chinees hardsteen.


Floortec kan dit proces voor u toepassen op uw vloer. Door het polijsten herstellen we de glans en krijgt de natuurstenen vloer weer een vernieuwde uitstraling. Steensoorten als graniet en marmer kunnen gevoelig zijn voor vlekken en schade. Allereerst wordt de vloer intensief gereinigd zodat opgebouwde zeepresten en vervuiling kunnen worden verwijderd.


Het polijsten van een natuursteen vloer kunt u eigenlijk vergelijken met met het schuren van hout. Zelf natuursteen polijsten , hoe doe ik dat? Wij kunnen uw natuurstenen vloer kristalliseren–schuren–zoeten– polijsten met een, door ons ontworpen, speciale machine.


Bij dit unieke proces schuren wij stofvrij de toplaag van het natuursteen en wordt de vloer, na nog wat unieke stappen, compleet nieuw opgeleverd. Tot ons vakgebied als marmer en natuursteenspecialisten behoort uiteraard ook het polijsten ofwel zoeten van natuursteen Bij onze technieken van natuursteen polijsten hebben wij ons toegelegd op egaal natuursteen polijsten met een zeer verfijnde afwerking. Naast het kristalliseren,schuren,zoeten, polijsten ,reinigen van natuurstenen vloeren in Overijssel en omstreken.

Heeft u een getrommelde of een geborstelde vloer dan kunt u gebruik maken van onze unieke soft finish afwerking zodat uw vloer als nieuw wordt opgeleverd. Door natuursteen te polijsten worden de glans en het algehele uiterlijk weer in ere hersteld. Wij polijsten natuurstenen vloeren voor zowel consumenten als zakelijke klanten.


Bij particulieren komen we thuis om uw marmeren, granieten, travertin of kalkstenen vloer te reinigen. Ook wanneer er hardnekkige vlekken op uw vloer zitten, kunt u de hulp van Chem-Dry inschakelen. Als eerst is het handig om te weten dat dit een richtlijn is voor onze Pro-Line diamant vloerpads, andere pads, andere korrels kunnen een ander effect hebben.


Werkwijze natuursteen polijsten. Met het herstellen door middel van het polijsten van natuursteen gaan wij op de volgende wijze te. Wanneer uw vloer aan een onderhoudsbeurt toe is kunnen wij deze voor u polijsten.


Polijsten van natuursteen. Dit wordt in circa stappen gedaan, afhankelijk van het type natuursteen en de gewenste glansgraad. Met het natuursteen polijsten brengt u de glans weer omhoog en de zullen door het natuursteen polijsten de kleinere krasjes verdwijnen. Wat is natuursteen polijsten Bij het polijsten van natuursteen wordt door het gebruik van diamantenschijven of pads met steeds fijner wordend diamant het natuursteen steeds dichter gepolijst waardoor steeds. Wanneer er sprake is van een hoogglans finish spreekt men van polijsten.


Specialist voor het slijpen en polijsten van uw marmeren en natuursteen vloer! Informeer naar onze verschillende mogelijkheden voor het opknappen van uw vloer! Marmer, Belgisch Hardsteen, Travertin, Terrazzo en Granito zijn door ons te slijpen en polijsten.


Het eenvoudig zelf polijsten van een natuursteen of granieten vloer. Heel eenvoudig met water, een roterende polijstmachine en de Diamant Vloerpads van. Eén daarvan is het nat polijsten , wat een groot voordeel heeft ten opzichte van droog polijsten.


Hierdoor blijft de werkomgeving schoon, wat sneller werken mogelijk maakt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.