woensdag 15 juni 2016

Brighton loungeset

Mtuininspiratie bij Fonteyn. Haal vandaag nog die nieuwe Loungeset in huis. Altijd de laagste prijsgarantie. Binnen dagen gratis thuisbezorgd! Koop nú Loungesets in onze Webshop of de Bouwmarkt!

Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Dankzij onze enorme opslagkelder is er altijd een gewenste loungeset op voorraa zodat u er snel van kunt genieten. Voor vragen zijn wij zes dagen per week bereikbaar in de showroom, per telefoon of per e-mail. De Toronto loungeset is zeer onderscheidend en kenmerkt zich door de hoge kwaliteit. De loungeset is voorzien van dikke kussens, zodat je optimaal kunt ontspannen in deze loungeset.


Ook deze is verkrijgbaar in het bekende Provance wicker en in het Pure wicker. Dit vlechtwerk is van Hularo kwaliteit en je krijg dan ook jaar garantie op de kleurechtheid hiervan. De landelijke vormgeving en klassieke details zijn dan ook prachtig en tijdloos.

Vul uw loungeset aan met een fijne voetenbank. Dit komt door de goede kwaliteit vlechtwerk maar ook door het fantastische zitcomfort. Heeft u eenmaal in dit loungeset gezeten dan wilt u niet anders meer. Stoel en bank loungeset kopen. De stoel en bank loungeset kunt u eenvoudig online kopen, we hebben de verschillende modellen netjes voor u op voorraad.


Op een Wicker loungeset blijft u graag tot in de late uurtjes heerlijk relaxen. Brighton is een van de bekendste sets van 4-Seasons outdoor. Bestel Loungeset bij fonQ.


Kies uit 5producten vanaf € 260. Een kwaliteit wicker loungeset ook wel vlechtwerk genoemd is volledig onderhoudsvriendelijk. Dit bleek en blijkt een tijdloze kleur te zijn, die op dit moment ook nog erg geliefd is. Goedkope meubelen kopen Trendy - Modern - Kwaliteit Ruim assortiment Online bestellen! Ben je op zoek naar een loungeset waarin je heerlijk kunt ontspannen?


Dan is het Luga loungeset echt een aanrader. De hoge loungetafel zorgt ervoor dat je in het loungeset ook gemakkelijk een hapje kunt eten. Lekker kunnen uitrusten in de zon, in je eigen tuin.

Want je kan je tuin goed verrijken met deze echte klassieker! Optimaal relaxen doe je in het Houston loungeset. Dit strakke loungeset ziet er prachtig uit en is een aanwinst voor je tuin.


Dat zijn de loungeset variant en de dining variant. Deze vind je terug in de andere categorieën in deze webshop of neem even contact met ons op als je ze niet kan vinden. Groot assortiment Loungesets.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.