woensdag 8 juni 2016

Kussens hay

Gratis verzending vanaf €25. Bestel online of kom langs! Designdeals van deze week. Stel je Hay vragen aan onze interieurspecialisten.


Het Emma kussen gratis thuisbezorgd met geld-terug-garantie. Deze kussens hebben een prachtige kleurverloop en zijn gemaakt van merinowol.

Colour kussen is verkrijgbaar in vier verschillende ontwerpen. Let op: de patronen en kleurverdeling van de kussens kunnen afwijken van de getoonde afbeelding. Hay kussens bij de Bijenkorf. Fleur je interieur op met de kleurrijke kussens van Hay. Elk ontwerp van het Deens woonlabel is voorzien van luxe materialen, zoals fluweel, wol en linnen.


Hay heeft de mooiste sierkussens voor op de bank, op een fauteuil of bed. Welk kussen is jouw favoriet? Flinders is officieel dealer van Hay. Je vindt bij ons dan ook geen namaak.

Het gehele assortiment van dit prachtige Deense merk is via ons verkrijgbaar. Bent u op zoek naar een specifiek HAY kussen maar vindt u deze niet terug in onze webshop? De kans is groot dat we het kussen toch kunnen leveren. Leuke kussen in Hay style.


Ik heb deze kussen gekocht maar nooit gebruikt. Een kant is grijs en de andere is denim. HAY Eclectic kussen 50x- stuks - Nieuw.


E8- NU E5-Het eclectic kussen 50xmaakt van jouw bank het perfecte plekje om te relaxen. Voor iedereen een voordeel. Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. HAY 's Dot kussens Steelcut Trio collectie wordt gekenmerkt door de contrasterende gekleurde Dot knoppen in het midden.


Marktplaats kan daardoor minder goed werken. De stoffen die voor deze kussencollectie gebruikt worden zijn meubelstoffen: zeer duurzaam en van hoge kwaliteit. Dot Kussen Steelcut Trio is verkrijgbaar in verschillende kleuren.


Kunstige kussens van Wrong for HAY. Recentelijk is onder de vleugels van het Deense merk HAY een nieuw merk opgericht: Wrong for HAY. Aan het roer staat creatief directeur Sebastian Wrong.


HAY heeft twee prachtige winkels in grote, invloedrijke, kunstzinnige en bruisende steden van Nederland. De tweede design winkel HAY Rotterdam is gevestigd op de hoek van de Meent en de Haagse Veer.

Ontdek assortiment Kussens. Ga naar Leen Bakker of bestel eenvoudig online! Altijd de beste en leukste woonaanbiedingen van dit moment. Bekijk alle Kussens van Beter Bed. Kom naar de winkel of bestel online!


Vergelijk alle soorten kussens van verschillende winkels en maak een keuze uit een kleur, merk of materiaal om jouw ideale kussen te vinden! Mooi kussen van het merk hay , bijna niet gebruikt omdat de kleur niet bij de andere kussens past. Deze versie is vervaardigd in wol-rijke melanges van Kvadrat, die een rijk toonbereik en textuur biedt, evenals een superieure duurzaamheid. Kussens gemaakt van speciale materialen, zoals schapenvacht, zijn een mooi statement en bijzonder knuffelig, maar kunnen alleen maar gezien worden als pure decoratieve kussens.


Als je echt een kussen nodig hebt om elke dag op te leunen of te knuffelen, gebruik je liever platte en dicht geweven kussenslopen in ongebruikelijke kleuren en patronen. De kussens zijn erg comfortabel en duurzaam. Ze worden namelijk gemaakt van duurzaam schuim met een hoge densiteit.


Het schuim is bedekt met een extra laag vulling voor extra zachtheid.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.