dinsdag 7 juni 2016

Hekwerk brievenbus

Bekijk ons brede aanbod hekwerken. Topkwaliteit en jaar garantie! Betaal slechts € verzendkosten. Uitgebreid assortiment hekwerk, poorten en omheiningen.


Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver.

RVS hekwerk brievenbus In het assortiment met hekwerk brievenbussen vind je ook RVS brievenbussen. Roest vrij stalen brievenbussen hebben een prachtig design en voor de meeste mensen is dit een erg geliefd materiaal en het geeft een chique en moderne uitstraling aan je tuin. Hierdoor kunnen de brievenbussen in of achter een hekwerk gemonteerd worden.


Wilt u de brievenbus tegen de buitenzijde van het hekwerk ophangen en dient de post ook aan deze zijde uitgehaald te worden dan kunt u ook bij de productgroep muurbrievenbussen kijken. Zoals de naam van het bedrijf al doet vermoeden, is Dennis Hekwerken gespecialiseerd in het maken van verschillende soorten hekwerken. Er kunnen echter ook andere decoraties voor uw tuin en huis gemaakt worden.


Hierbij kunt u denken aan lampen, brievenbussen , maar ook uithangborden behoren tot de mogelijkheden. We hebben diverse soorten brievenbussen in ons assortiment.

Brievenbussen vind u in onze Hekwerk Webshop. De brievenbussen worden op maat voor gemaakt, precies zoals u het begeert. Als u besluit om u terrein af te sluiten is het vaak noodzakelijk om een brievenbus te plaatsen. Bij een grote kolom is het mogelijk om de brievenbus hierin te integreren, waartussen u kunt kiezen verschillende frontplaten eventueel gecombineerd met een intercom- of toegangscontrolesysteem. HB hekwerk is leverancier van BOBI brievenbussen.


BOBI de enige echte, In de complete serie brievenbussen van BOBI is er voor ieder wat wils. Let hierbij ook op als u vaak op vakantie gaat. In deze groep vindt u brievenbussen die speciaal geschikt zijn voor hekwerkmontage. U kunt ervoor kiezen om uw brievenbus in uw hekwerk te integreren. Belangrijk om te weten bij een brievenbus : Een geïntegreerde brievenbus is mogelijk in alle typen hekwerken , behalve gaas.


In onze webshop staan brievenbussen van de merken Bobi, Heibi, Nostalux, Cofa en Safepost maar ook budget brievenbussen voor een zeer voordelige prijs. Alle brievenbussen vind je op beslist. In een handomdraai bij u geleverd. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending!


Hekwerk brievenbussen JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser. U moet JavaScript geactiveerd hebben om de volledige functionaliteit van deze website te kunnen benutten.

Het nieuwe product Bobi Grande brengt alle goede aspecten van een GRANDE brievenbus bijeen. De Bobi Grande is uitgevoerd met een naar binnen scharnierende inwerpklep in RVS, wat ook prettig is voor de postbezorger. Op basis van de hoeveelheid post die u gemiddeld per dag of week ontvangt, kunt u afstemmen met ons welk model het meest voor u geschikt is. Het deurtje aan de achterzijde maakt de brievenbussen zeer geschikt voor montage bij hekwerken. Voor montage van een Bobi brievenbus aan een wand of hekwerk heeft u de volgende spullen nodig: een boormachine, een 6mm boor gemaakt van gehard staal, een meetlint, een steenboor en een waterpas.


Hieronder leest u, stap voor stap, wat u moet doen om een Bobi brievenbus te monteren. Bij veel huizen is de toegangspoort het eerste wat u ziet als je aankomt en het laatste wat u ziet wanneer u van huis gaat. Een poort zorgt niet alleen voor een fraaie uitstraling, maar ook voor een veilige gevoel.


Bij een hekwerk met een poortsysteem moet je goed nadenken waar je de brievenbus wil plaatsen. Als je alleen een brievenbus bij of aan het pand hebt, moet je voor elke postbezorger je poort openen. Heb je de brievenbus buiten het hekwerk staan, dan moet je zelf buiten de poort om de post te halen en dus alsnog een extra handeling uitvoeren. Bij de brievenbussen kunt u die als extra optie aanvinken in de winkelwagen. Zo kunt u eenvoudig zelf beslissen hoe u de brievenbus plaatst en wat u daarbij nodig heeft.


In geval van twijfel adviseren wij u altijd om even contact met ons op te nemen. Of bezoek onze showroom in Zutphen. Bestel online, morgen in huis!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.