vrijdag 10 juni 2016

Kunstgras hockeyveld

Kunstgras: dé uitkomst voor balkon, terras of tuin. Is het gras groener bij de buren? Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. De grootste collectie kunstgrassen hier!


Het te vervangen hockeyveld nemen wij in en installeren na het her profileren van de onderbaan direct een nieuw kunstgras hockeyveld.

Omdat wij alles in eigen beheer uitvoeren kunnen wij zeer efficiënt werken en blijven kosten bespaard. Dat maakt de behoefte aan duurzame kunstgras hockeyvelden van hoge kwaliteit natuurlijk alleen maar groter. In de afgelopen jaren is de vraag bij particulieren naar hockey kunstgras behoorlijk toegenomen voor in de tuin. Privé kunstgras hockeyveld. Hoe kunt u het sporten beter stimuleren dan door dit mogelijk te maken op zijn of haar eigen kunstgras hockeyveld ? Ze kunnen hier een balletje slaan en trainen voor de volgende wedstrijd.


Een kunstgras hockeyveld is gemaakt voor intensief gebruik, zodat je kinderen er dagelijks op kunnen spelen.

Een kwalitatief kunstgras hockeyveld in de tuin vraagt om een zorgvuldige opbouw en om professioneel hockey kunstgras. Een egale en stabiele ondergrond is van het grootste belang voor een kunstgras hockeyveld dat jarenlang in conditie blijft en bovendien overtollig regenwater perfect en zorgvuldig afvoert. Als echte hockeyliefhebber kiest u niet zomaar voor een hockeyveld. U wilt immers zeker weten dat u een keuze maakt die het spel eer aan doet. Ben u op zoek naar betaalbaar hockey kunstgras van professionele kwaliteit?


Wilt u de balcontrole en het spelplezier van uw hockeyveld verhogen? Dan bent u bij kunstgras -grastapijt. Wil jij een kunstgras hockeyveld in de tuin? Vario vertelt je alles over de prijzen voor een. Hockey kunstgras kunt u kopen op rollen van meter breed.


Ook raden wij u aan om eens te kijken in ons ruime assortiment aan kunstgras coupons. Misschien zit uw afmeting hier wel bij zodat u kunt profiteren van een zeer voordelig geprijsd stukje kunstgras. En regelmatig komen er nieuwe velden bij, de velden moeten onderhouden worden en sommige zijn ondertussen zelfs alweer aan vervanging toe. Waar moet je dan allemaal op letten?


Zij luisteren graag naar uw wensen. Op basis daarvan vertellen zij u welke soorten kunstgras geschikt zijn en wat de verschillen tussen de opties zijn.

Zo bent u ervan verzekerd dat u het juiste kunstgras koopt. Naast kunstgras voor een hockeyveld kunnen wij ook kunstgras voor andere sporten leveren. Voor een prive hockeyveld is de onderlaag minstens net zo belangrijk als het kunstgras zelf. Afhankelijk van de bestaande situatie kunnen onze medewerkers u adviseren over de juiste onderlaag van u hockeyveld. De beste prijs voor u hockeyveldje vind je bij de kunstgrasconcurrent.


U kunt kiezen voor een watervel semi-waterwaterveld of een zandgevuld hockeyveld. Een waterveld is onderhoudsarm, u hoeft het veld alleen maar schoon te houden. Een semi-water hockeyveld behoeft enig onderhoud zoals bijzanden en schoonmaken. Voor de aanleg van een hockeyveld hanteren we een vast stappenplan.


De belasting van een kunstgras hockeyveld en de eisen die vanwege de sport eraan worden gestel zorgen voor een compleet andere werkwijze dan bij het kunstgras leggen in een tuin. Hieronder een korte opsomming van de stappen bij de aanleg van jouw privé- hockeyveld. Het overtollige kunstgras wordt vakkundig afgesneden.


Het komt zelden voor dat het volledige oppervlak uit één stuk kunstgras bestaat. De verschillende delen kunstgras worden met elkaar verlijmd. De naden zullen met het blote oog niet zichtbaar zijn. Opleveren van het kunstgras hockeyveld samen met u. Ten aanzien van de uitloop bij de aanleg van een kunstgras 6E veld is het niet strict noodzakelijk om meter en meter te gebruiken, een mindere brede uitloop is ook aanvaardbaar. We kopen zelf groot in, waardoor we een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding garanderen.


Bij ons kun je dus kwalitatief kunstgras kopen tegen een scherpe prijs! Tegenwoordig wordt hockey over het algemeen gespeeld op kunstgras. Vroeger werd hockey gespeeld op natuurgras.


Hoewel dit zeer zelden voorkomt, kan het nog zijn dat een wedstrijd in Nederland op natuurgras gespeeld wordt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.