woensdag 8 juni 2016

Het volderke dongen

U beschikt over slaapkamers met allemaal douche en toilet op de kamer en deze zijn tevens aangepast voor onze minder valide gasten. Er zijn maar liefst drie accommodaties beschikbaar voor verschillende grote groepen. Met een groep deelnemers van het epilepsiefonds een week op vakantie geweest in het volderke. Wat was het fantastisch verzorgd en wat hebben we genoten.


Kamers zo ingedeeld dat rolstoelgebruik geen probleem is. In onze afdeling groepswonen te Olen hebben we momenteel ruimte voor nieuwe cliƫnten.

Voorwaarde: beschikken over een actief persoonsgebonden budget. Weersverwachting tot dagen vooruit voor Dongen. De Leilinde is onze nieuwste accommodatie en is geschikt voor gasten.


Gelegen in het groene hart van het bourgondische Brabant, dichtbij de Efteling en Beekse Bergen, is het na alle drukte in stad of attractiepark heerlijk genieten van de rust. De woonkamer en de woonkeuken zijn heel erg sfeervol en comfortabel ingericht. Ook het terras en de buitenruimte is heerlijk. Die zijn ook langs geweest tijdens ons verblijf en zijn nu plannen aan het maken voor een familiereunie voor volgend jaar. Onze groepsverblijven zijn gelegen in het rustieke groene hart tussen de gemeenten Dongen , De Moer en Kaatsheuvel.


In de natuur ontwaken met het geluid van de vogels, lekker buiten tot rust komen en genieten van de weidse uitkijk.

Tel daar de Brabantse gezelligheid bij op en. Volderke dat is echt genieten. Op het terrein is een recreatietuin met zes jeu-des-boulesbanen, twee beugelbanen en een heus 18-holes-biljartgolfcircuit. Lekker genieten van luxe in het Bourgondische Brabant. De Schouw is een vakantiehuis met slaapkamers voor maximaal personen.


Een kinderbedje is natuurlijk altijd bij te plaatsen op de slaapkamers. Alle kamers beschikken over douche en toilet en zijn aangepast voor onze mindervalide gasten. Het beschikt over kamers waarvan kamers voor gasten en kamers voor gasten en kamers voor gasten met douche en toilet op de kamers die tevens geschikt zijn voor onze mindervalide gasten. De Landerij is een sfeervol vakantiehuis voor gasten. Het ruime terras, speelveld en speelbos zijn aangrenzend aan de accommodatie.


In Dongen heeft Infobel 2geregistreerde bedrijven. Deze bedrijven hebben een geschatte omzet van € 1. Bent u op zoek naar een moderne sfeervolle accommodatie welke landelijk gelegen is met veel ruimte om u heen, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Nederlandse nieuws, landelijk en lokaal uit jouw eigen gemeente.


Bekijk ook de koopavond en koopzondag blokken voor aanvullende informatie. In het mooie Brabant waar de nachten lang duren en het bier volop bruist ligt het plaatsje Dongen , vlak bij Tilburg. De Groepsaccommodatie“De Schouw” is gelegen in het groene hart van het Bourgondische Brabant, op de grens van de gemeenten Dongen , De Moer en Kaatsheuvel.


Zowel op uw eigen terrein als in de buurt is er voor ieder wat wils.

U kunt zich vermaken op het ruime terras of op het sport- en spelveld bij uw eigen vakantiehuis. Door verder te gaan op deze website, ga je akkoord met het gebruik hiervan. Voor meer informatie, onder andere over cookiebeheer,.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.