maandag 27 juni 2016

Canvas tuin

Van tuinhout tot sierbestrating! Vind hier alle deals in National! Bespaar tot wel via kiesproduct. Fleur je tuin op met originele tuinschilderijen. Ben je op zoek naar een bijzondere manier om je tuin te decoreren?


Kijk eens naar de originele tuinschilderijen van Praxis.

Hiermee tover je je tuin in een handomdraai om in een Aziatische sfeer, kunstzinnige buitenplaats of creëer je een landelijke sfeer. Online tuinposters bestellen kan bij ons. Zorg voor een mooie tuin decoratie en plaats één van onze tuinposters in uw tuin.


Wij kunnen ook uw eigen foto op doek. Met een tuinschilderij maak je de tuin of het balkon extra gezellig. Bij Intratuin vind je een uitgebreide collectie buitenschilderijen op canvas , hout, kunststof of zelfs aluminium.


Kies voor een mooie botanische buitenposter of een landschap, of hou je van een vrolijke dierenprint? Buiten canvas - Nú tot korting!

Een foto op buiten canvas is een ontzettend leuke manier om jouw tuin te decoreren. Jouw tuin aankleden kan op verschillende manieren, maar een persoonlijke foto is een hele leuke optie. Dit wordt ook wel een tuinposter genoemd. Tuinposters zijn ideale canvas posters voor buiten!


Onze tuinposters met foto zijn namelijk waterafstoten bestand tegen alle weersomstandigheden en ze verkleuren niet in de zon. Deze tuindoeken worden niet alleen gebruikt als tuinposter, maar zijn ook erg geschikt als spandoek, gevelreclame bouwhek, dranghekdoeken en zijn niet-reflecterend. Bij ons kun je niet alleen voor binnen maar ook een foto voor buiten op canvas bestellen. De afbeelding wordt op hoge fotokwaliteit geprint op PVC vinyl met een inkt die bestand is tegen Uv-licht en bij elk type weer kan worden toegepast. Met prijzen vanaf €mogen wij ons oprecht de goedkoopste aanbieder van Nederland noemen.


Wij bieden meer dan 4verschillende formaten aan, van klein tot groot. Hierdoor is er voor iedere tuin of balkon een passend tuindoek te bestellen. Afbeelding naar wens aanpassen op de site. Showroom voor advies en gratis tuinvoorbeeld.


Canvas: tijdelijk korting. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Een tuinposter is een ideale accessoire die goed past in elke moderne tuin. Door de combinatie van chic en casual met prachtige tinten, is jouw tuinposter een prachtig kunstwerk.


De tuinposter op canvas is altijd modieus, heeft een innovatief design en een topkwaliteit die aan al jouw wensen voldoet.

De prijzen zullen via het bestelsysteem, bij ingaven van de gewenste onderdelen, afwerking en formaat automatisch worden berekend. Wilt u een andere maat voor uw. Beschrijving te koop: canvas voor in de tuin (kan vanzelfsprekend ook binnen). Het wordt al eeuwen gebruikt door schilders en geeft daardoor een klassieke look. Een foto op canvas kan dan ook, afhankelijk van je huiskamer en woondecoratie, erg leuk staan.


Het is mogelijk om een moderne canvas print te kiezen. Heb je liever wat klassiekere canvas prints? Bij Kwantum slaag je altijd voor je muurdecoratie, zoals wandborden, canvas schilderijen en wandhangers. Bekijk onze ruime collectie wanddecoratie in diverse stijlen en kleuren.


Zo is er altijd wel iets wat bij je smaak past. Je eigen wanddecoratie samenstellen? Uw eigen foto omgetoverd tot een levensgrote tuinposter, dit kan bij tuinposter.


Plekjes in de tuin die erg in het zicht liggen kunnen snel voorzien worden van privacy, door (tijdelijk) een tuinscherm neer te zetten. Deze tuin schermen kunnen natuurlijk ook dienen als terras afscherming of als wind- of zonnescherm. Bovendien gaan onze schilderijen jaren mee, zodat het een uitstekende investering is waar je heel lang plezier aan gaat beleven. Klik hier om te bestellen.


Maak uw keuze en bestel uw tuinposter op maat. Profiteer van Scherpe Aanbiedingen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.