woensdag 22 juni 2016

Moderne tuinhekken

Hoogwaardige kwaliteit tuinhekken voor in jouw tuin. Bestel nu eenvoudig online! Stel jouw eigen pakket samen in minuten en geniet van jaar onbezorgde garantie! Bekijk ons brede aanbod hekwerken.


Topkwaliteit en jaar garantie!

Alle tuinhekken vind je op beslist. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Met de leveranciers van de portal tuinhekken. Persoonlijk en geheel vrijblijvend advies.


Perfecte plaatsing en installatie: alles wordt voor u ingemeten en geplaatst. Deze mensen wilden op een moderne klassieke manier hun tuin afgesloten hebben. Modern hekwerk met klassieke accenten.

Een 2m hoog modern hekwerk met klassieke accenten is zowel links als rechts van het huis geplaatst. Beide zijdes van het huis zijn begaanbaar door middel van een enkele draaipoort. Sommigen van ons hebben waardevolle bezittingen te beschermen, anderen willen juist een afscheiding puur voor het mooi.


Voor al deze verschillende wensen hebben wij hier bij homify wel een model dat ervoor gemaakt lijkt en vandaag willen we kijken naar een aantal van de mooiste en beste moderne tuinhek ideeën van onze experts. Dit is een geweldig alternatief voor een tuinhek en past goed bij een moderne woning. De muur met interessante textuur zorgt niet alleen voor de nodige privacy, maar heeft ook een decoratieve functie. Bent u geïnteresseerd in één van onze producten. De meest natuurlijke uitstraling creëert u met een tuinhek van hout.


We hebben ze in allerlei soorten en maten. De knoop nog niet doorgehakt? De moderne stijl is erg populair, onderscheidt zich met het strakke uiterlijk en biedt diversen verschillende mogelijkheden.


In onze showroom hebben wij vele moderne modellen staan die u met eigen ogen kunt bekijken. Heb jij je oog laten vallen op een moderne tuininrichting, dan maak je met een modern tuinhek het geheel compleet. Ga je liever voor een natuurlijk tuinhekje , dan slaag je ook bij GAMMA.


Deze tuinpoort is een moderne en praktische doorgang om uw tuin af te schermen van de buitenwereld.

Dit zeer stabiele en duurzame hekwerk is een praktische veiligheidsbarrière voor uw tuin, binnenhof of terras. Dit hekwerk heeft een stevige constructie en is gemaakt van zwaar gepoedercoat staal tegen roest en corrosie. Uiteraard bestaat die mogelijkheid bij tuinhekken ook. Het maakt het hek elegant en chique, zonder dat het veel moeite kost.


Dit tuinhek past zowel in de klassieke als in de moderne tuin en is zodoende erg veelzijdig. Deze prachtige tuinhekken van hout of composiet zijn een absolute aanwinst voor je tuin. Uw voortuin of erfgoed wilt u graag laten zien, vooral als u er veel werk in gestoken heeft. Niet alleen de postbezorger, maar ook uw familie, vrienden en gasten zullen het absoluut waarderen. Tuinhekken Tuinhekken als finishing touch.


Een mooi tuinhek maakt uw tuin helemaal af en geeft het nét even die extra finishing touch. Er zijn veel nieuwe ontwerpideeën voor tuinontwerp die. De deuren hebben een isolerende kern, waardoor je warmte binnen blijft en de kou buiten. Daarom zie je bij deze deuren het CanDo Comfort label staan. Zit de benodigde maat er niet bij?


Zowel houten tuinhekken als bijpassende tuinhekdeurtjes vindt u in ons assortiment van lage hekken. Deze prefab houten hekwerken zijn zeer geschikt voor het kindveilig, eenvoudig en goedkoop omheinen van uw voortuin of achtertuin. U kunt kiezen uit tuinhekken van verschillende materialen. Wij hebben bijvoorbeeld een tuinhek van geïmpregneerd hout, maar ook een hardhouten tuinhek van bankirai, eiken of rotan en tuinhekken van composiet. Ons design tuinhek van composiet is het meest onderhoudsvriendelijke tuinhek.


Hoewel u een tuinhek zelf kunt maken, is het soms handiger om gewoon een tuinhek te kopen. Een tuinhek is handig om uw tuin af te sluiten en vormt ook een mooie afwerking. Onze tuinhekjes worden kant-en-klaar geleverd en kunnen snel in de gewenste maat worden gemaakt. Metalen schutting en hekwerken hebben de naam niet al te mooi te zijn in tegenstelling tot houten schuttingen.


Toch klopt dit niet helemaal. Metalen hekwerken hebben een tijdloos en modern karakter en zijn daarbij erg onderhoudsvriendelijk. Door hun robuuste uitstraling en verschillende uitvoeringen, past het in elke tuin of op elk terras.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.