vrijdag 17 juni 2016

Telescoopsteel 8 meter

Koop nú Telescoopsteel in onze Webshop of de Bouwmarkt! Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Gereedschap - Verf - Behang. Alles om te klussen op beslist. Zo zal de telescoopsteel minder doorbuigen en is hij stabieler.


Het is dus slim om je steel een maatje groter te kiezen dan de lengte die je exact nodig hebt. Dit verhoogt het gebruikscomfort aanzienlijk, omdat de steel hierdoor stabieler en steviger aanvoelt. Ontdek het grootste aanbod telescoopstelen aan de scherpste prijzen!


Zo kan je je ramen en zonnepanelen schoonmaken tot wel meter hoog! Uitgeschoven lengte meter. De telescoopsteel is voorzien van conus om diverse.


Telescoopsteel 8 meter

Deze slang heeft een dikte zodat hij door de stelen heen gevoerd kan worden. Zo kan U bijvoorbeeld met een raamwasser en raamwissser of zelfs een spinnenborstel aan de slag , voor alle hoge plaatsen een grondige poetsbeurt te geven. Ook een professionele allround borstel krijgt u bij dit pakket. Deze telescoopsteel is verkrijgbaar in lengtes van meter tot 1 meter. De lengtes van ingeschoven stelen zijn, afhankelijk van de set, meter tot meter.


De carbon fiber telescoopsteel is geschikt voor alle soorten reinigingswerk rondom uw woning én voor professioneel gebruik. In vergelijking met aluminium is carbon fiber sterker, waardoor de steel minder snel zal doorbuigen. Daarnaast is de steel ook een stuk lichter.


Merk telescoopsteel : Pulex. De Unger telescoopsteel 8. Op deze UNGER telescoopstelen passen alle UNGER wissers, inwassers, stofborstel en stoffers. U hoeft dus niet meer op een ladder te gaan staan! Telescoopstelen zijn ideaal om plekjes die net te ver weg zijn, toch te bereiken.


Zet je vloerwisser of mopwisser op de telescoopsteel en je kunt direct beginnen. Glashelder, zonder strepen - dat kan met de raamwisser Powerslide met telescoopsteel en wel tot een hoogte van meter. Daarmee is deze ideaal voor de serre of hooggelegen dakramen. De hoogwaardig rubberen lip zorgt ervoor dat de ruiten al streeploos schoon worden bij de eerste trekbeweging. Het beweeglijke scharnier maakt elke wisbeweging.


Het liefst staat hij op de ladder, maar voor moeilijk bereikbare raampartijen maakt hij ook regelmatig gebruik van zijn professionele telescoopsteel , die tot wel meter hoog komt. Vrouwen zijn erg schaars in de branche, maar Renate Heeren staat wel degelijk haar mannetje in de glazenwasserswereld. Zeer stabiele en lichte telescoopstelen met een maximale lengte van meter. Gemakkelijk raamwissers, inwassers, borstels, stoffers en andere accesoires bevestigen.


Veilig werken vanaf de gron geen ladder meer nodig! Zoekt U een schoonmaakset voor Uw zonnepanelen , hoge ramen of veranda te reinigen? Met de telescoopsteel , kan het combisystem-gereedschap eenvoudig worden verlengd. De Greenspeed tweedelige telescoopsteel is vernieuwd! Zo kunt u werken tot op ca.


De steel is ontworpen voor een efficiënt en ergonomisch verantwoord gebruik in de dagelijkse reiniging.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.