donderdag 23 juni 2016

Gras op balkon

Bekijk ons gehele woontextiel ssortiment online. Boek het Dvc Samui (op), Chaweng Beach. U krijgt direct een bevestiging. Op zoek naar contactgegevens? Vind ze gemakkelijk en snel via Telefoonboek.


Een mooi idee waar ik zelf ook al een paar keer over heb gedacht, dus dat was het uitzoeken waard.

Gras heeft een aantal voordelen. Net als andere groene daken vangt het water op en zorgt gras voor een beter klimaat in de stad. Kom langs in een van onze vestigingen. Kom ons kunstgras voor op het balkon bekijken in een van onze vestigingen. Onze medewerkers staan voor u klaar en voorzien u graag van.


Zo heeft u het idee dat u op blote voeten zo op een mooi gazon stap, maar dan zonder het gras te hoeven maaien. Kunstgras balkon : aangenaam en praktisch met lage poolhoogte. Het kunstgras balkon is speciaal uitgevoerd met een lage poolhoogte.


Van nature komt dit gras voor in China, Japan en Korea.

Perovskia Naast de grassen gebruikt, is de Perovskia ook ideel voor op het dakterras of je balkon. De keuze in tuincentra is groot maar vaak worden deze siergrassen tamelijk prijzig verkocht. Uw kunstgras balkon zal er bij de tijd uitzien met zo’n mooi grastapijt. Wij hebben verschillende soorten kunstgras op voorraad die perfect geschikt zijn voor op het balkon omdat deze een wat lagere poolhoogte hebben en niet met zand ingestrooid hoeven te worden. Met kunstgras op uw balkon geeft u het balkon een leuke uitstraling en kunt u lekker met blote voeten op het gras lopen.


Wil je het heel erg graag dan kan je in dat stuk gras of tuin een soort van beregening installeren. Pas op met bitumen, dit materiaal is niet wortelvast. Nu zijn de wortels van gras niet zo agressief maar zouden schade aan je dakbedekking kunnen veroorzaken. Let op met vlonders deze zullen niet zwaar genoeg zijn om met storm te blijven liggen. Wil je een natuurlijke look op je balkon in plaats van terrastegels?


Of wil je gras in je tuin, dat prima tegen ravottende kinderen kan? Zoals het regelmatig maaien met een grasmaaier. Dit doe je op hem moment dat het kunstgras plat ligt. Hoe vaak je dit moet doen hangt af van het gebruik.


Uiteraard is het van belang om wanneer er vaak gebruik van het kunstgras gemaakt gaat worden om voor speelkunstgras te kiezen. Het gras groeit sneller dan bij gewoon inzaaien, en je kunt het uitstrooien in elke vorm die je maar wilt door de hoge dichtheid van het gras. Siergras lijkt sprekend op echt gras.


Geen harde, grauwe of vieze ondergrond meer.

Met kunstgras maakt u van uw balkon een plek waar u heerlijk op blote voeten rond kunt lopen en het ziet er bovendien ook nog eens hartstikke leuk uit. Zo creƫer jij je eigen stukje groen op je balkon. Het is een ideale combinatie! Het voordeel van kunstgras is dat dit op nagenoeg elke ondergrond te plaatsen is. Het balkon blijft altijd groen en netjes.


Bovendien heb je hiermee een stuk minder onderhoud dan met echt gras. Vaak zijn deze betegeld of er liggen vlonders omdat dat weinig tot bijna geen onderhoud nodig heeft. Maar gras geeft toch net dat extra gevoel van heerlijk buiten zitten. Zo hoeft u bij kunstgras niet meer te maaien, sproeien, bemesten of onkruid te wieden.


Verder is kunstgras, anders dan natuurgras, heel gemakkelijk toe te passen op balkon of dakterras. Heb jij al eens gedacht aan kunstgras op je balkon ? Als je midden in de stad in een appartement of flat woont en geen eigen tuin hebt, zorgt kunstgras op je balkon voor jouw eigen groene oase! Een speciale ondergrond leggen is niet nodig voor kunstgras op je balkon. Wel is het belangrijk dat er een goede afwatering is. Het aanbrengen van het kunstgras op uw balkon is eenvoudig.


Uiteraard dient u hierbij wel rekening te houden dat uw ondergrond vlak is en dat het balkon is voorzien van een waterafvoer. Lichte groeven in uw verharde ondergrond kunt u opvangen door het aanbrengen van een onderdoek. Grastapijt of naaldvilt met nop wordt voornamelijk gebruikt als gras voor op balkon.


Altijd prachtig “ gras ” onder de gloednieuwe loungeset op het balkon , zonder dat u hoeft te maaien of de bruine, verdorde plekken hoeft te verbergen onder een bloempot.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.