donderdag 23 juni 2016

Fruitbomen nl

Alle fruitbomen vind je op beslist. Bestel simpel en snel jouw bomen online. Meerdere aanbieders en soorten. Alle merken voor de laagste prijs. Bespaar tot wel via kiesproduct.


Ruime collectie stalen en zilveren sieraden voor het hele gezin.

De familie Houweling is al tientallen jaren lang een kwekersfamilie. Wij vinden het erg belangrijk dat u bij het kopen van een fruitboom ook goed wordt ingelicht over de eigenschappen van een ras, de verzorging en de bestuiving. Voor al uw fruitbomen en fruitstruiken. Een zeer uitgebreid assortiment aan verschillende soorten en maten bomen en planten.


Bezorging tot aan de deur. Voor een fruitboom is bijna elke tuin wel geschikt, mits er genoeg ruimte voor is. Wij verkopen op Tuinplantenwinkel.


Fruitbomen worden onderverdeeld naar de hoogte van de boom. Van klein naar groot zijn er patio- fruitbomen , laagstam fruitbomen , halfstam fruitbomen en hoogstam.

We willen dat u, net als ons, geniet van de fruitbomen en de oogst ervan en leveren daarom uitsluitend goede, gezonde variëteiten en geven het eerste jaar 1 groeigarantie op onze fruitbomen en bessenplanten! De vele soorten fruitbomen. Van iedere hoofdcategorie fruitbomen hebben we meerdere soorten. Per soort fruitboom staat omschreven wat de belangrijkste eigenschappen zijn. Ook vindt u bij elke fruitboom soort de prijs.


Onze kwekerij is zonder afspraak te bezoeken op zaterdagen van 10. Ook diverse struiken met bessen, bramen en andere vruchten kunt u online bij Bomenenzo. Een fruitboom is een zeer decoratieve boom met een prachtig uiterlijk. Hoe ouder de boom, hoe grilliger en karakteristieker het uiterlijk zal zijn.


Het fruit groeit al aan niet te grote, oude bomen. Hollandse fruitbomen en zijn daardoor gewend aan het Nederlandse klimaat. Dat houdt in dat ze tegen een stootje kunnen. Aangezien wij al generaties fruit telen, hebben we de juiste expertise in huis om u deskundig advies te kunnen geven bij het uitzoeken van de geschikte fruitboom voor uw tuin. Wij kunnen de fruitbomen voor u reserveren.


U ontvangt dan een berichtje van ons als de bomen omgeplant kunnen worden (voor- en najaar, als het blad er af is). Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze boomgaard. Laat het ons weten als u een keer langs wilt komen dan nodigen wij u uit voor één van onze Open Dagen.


Wij zorgen voor deskundige en complete levering in heel Nederland. Laat walnoten, peren, appels of andere vruchten groeien in eigen tuin!

De fruitbomen zijn gebonden aan een bloeiperiode en dus niet altijd leverbaar. Bekijk hieronder welke fruitbomen op dit moment beschikbaar zijn. Omdat wij vele soorten fruitbomen verkopen zijn ze in meerdere vormen en dichtheid van bladeren te verkrijgen.


Dus u hoeft niet alleen voor de fruitsoort te kiezen, een fruitboom kan ook erg mooi zijn. Naast het feit dat een fruitboom een mooie aanvulling voor uw tuin of boomgaard is, heeft de aanschaf van bomen nog een groot voordeel. We kweken dan ook alleen rassen die niet ziektegevoelig zijn en dus goede gezonde bomen worden, die een goede oogst geven zonder dat ze bespoten hoeven te worden. Al onze planten staan in pot en zijn daardoor het hele jaar leverbaar.


De planten worden duurzaam onderhouden totdat ze gereed zijn voor verkoop. Onze fruitbomen staan op traag groeiende onderstammen waardoor ze niet alleen uitermate geschikt zijn voor de particuliere tuin, maar ook écht lekkere vruchten geven. Fruitboom verzorgen Haal onkruid rondom de fruitboom regelmatig met de hand weg ( fruitbomen wortelen namelijk oppervlakkig) en zo wordt voorkomen dat het onkruid onnodig voedingsstoffen uit de aarde onttrekt of de wortels beschadigd. Voor fruitbomen in de volle grond kan je er over het algemeen wel op vertrouwen dat de regen zijn werk doet.


Voor het grootste en mooiste assortiment oude fruitbomen met karakter bent u bij ons aan het juiste adres! Ook verkopen wij mooie grote volwassen sierbomen en notenbomen van zware kwaliteit en zijn wij actief op het gebied van loonwerk en tuinaanleg. Als je optimaal wilt profiteren van je fruitboom dan is het verstandig om hem goed te snoeien. Er zijn twee soorten vruchtbomen, namelijk pitvruchtbomen en steenvruchtbomen.


Deze moeten allebei op een ander moment gesnoeid worden. Tip: Een goede basis snoeigereedschap vind je in onze shop. De appelboom is misschien wel de bekendste fruitboom die er is. Appelbomen zijn er in vele soorten en maten, veel meer dan de keuzemogelijkheid bij een supermarkt zou doen denken.


Let bij het kiezen van een appelboom vooral op bestuiving en ziekteresistentie. Een appelboom snoeien en verzorgen. Wij hebben het grootste sortiment fruitbomen op.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.