donderdag 30 juni 2016

Ijzeren buizen prijzen

Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Vind telefoonnummers, adressen en postcodes van duizenden bedrijven en personen. Geniet van de scherpste prijzen en de beste kwaliteit.


Voor onder andere een gasbuis, constructie buis zwart en een gelaste precisiebuis bent u bij ons aan het juiste adres. Alle stalen buizen kunnen wij voor u op maat zagen, u betaalt dus enkel voor de stalen buizen die u nodig heeft.

Buizen zijn onder te verdelen in ronde buis , rechthoekige buis en vierkante buis. R onde buizen zijn in zeer veel diverse kwaliteiten beschikbaar: - naadloze gasbuizen - naadloze vlambuizen - naadloze dikwandige buizen - gelaste buizen - klasse A buizen - lasbochten - etc etc. De getoonde prijzen gelden alleen bij webshopbestellingen en zijn onder voorbehoud van fouten. Als u niet bent ingelogd worden de prijzen incl.


BTW getoon indien u bent ingelogd én geregistreerd als bedrijf, ziet u prijzen excl. Dit wordt ook altijd bij de prijzen vermeld. Stalen buizen kopen doet u bij STAALvakman.


Een Buisprofiel - pijp - cilinder - buis van staal bestellen is nooit zo.

Bekijk ons assortiment Buizen in onze Onlineshop. Eenvoudig online bestellen. Buizen op maat bestellen: Klik op “Kies een optie” en selecteer de gewenste diameter. Vul nu de gewenste lengte in centimeters in (hele lengte is max. 600cm).


Grote zware ijzeren tang met aan de uiteinde van de scharen een soort bakje. Deze tang werd gebruikt om. Ook kunt u kiezen uit astm, api en gb ijzeren buizen prijzen.


In vrijwel alle maten kunnen wij stalen buizen leveren. Als u uw gewenste maten ingeeft komen bij de stalen buizen de prijzen direct te staan. U hoeft niet te wachten op een offerte en kunt gelijk bestellen.


Nadat u de bestelling heeft afgeron zagen wij in onze eigen fabriek het metaal op maat. Ik hanteer normale prijzen. Zie omschrijving Eergisteren. Op zoek naar metalen buizen en kokers van kwaliteit? Dan bent u bij Metaalshopper aan het juiste adres.


Bezoek nu onze webshop en bestel eenvoudig online. Als leiding, machineonderdeel of dragend bouwelement – stalen buizen zijn te vinden in veel verschillende vormen, maten en in verschillende dwarsdoorsnedes.

Om die reden zijn buizen uitermate geschikt en veelzijdig inzetbaar als statische of constructieve elementen. Kijk op onze website voor actuele voorraa levertijden of neem contact met ons op. Vind ijzeren buizen op 2dehands - Voor iedereen een voordeel. Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Steigerbuizen en koppelsystemen voor jouw klus vind je bij Praxis.


Maak een kapstok of salontafel van stalen buizen. Bestel alles eenvoudig online.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.