vrijdag 24 juni 2016

Horeca tosti grill

Alle tosti grills vind je op beslist. Specialistisch advies nodig? Elektrische grills online bij LIDL. De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs.


Bekijk ons gehele keukenapparatuur assortiment online. Het voordeel van iets bakken in een contactgrill is dat het ontzettend snel klaar is, doordat het product als het ware tussen de grills geklemd wordt dringt de warmte snel door tot het hele product en is het in een mum van tijd warm en gaar.

Onze contactgrills zijn allemaal van goede merken, de grills zijn duurzaam en zullen lang meegaan. Een contactgrill wordt in de horeca voor verschillende doeleinden gebruikt, zoals tosti ’s wafels en panini’s. Contactgrills en panini grills. Schaft u een speciale contact en panini grill aan uit ons assortiment ervoor dat al uw klanten snel en op maat bediend kunnen worden. Het ene gerecht heeft dan aantrekkelijke grillstreepjes, terwijl u de andere grill kunt gebruiken om gewoon iets te bakken.


De merken Buffalo, Bartscher en Combisteel zijn toonaangevend op het gebied van de contact of panini grill in de horeca. Al deze topmerken zijn uiteraard verkrijgbaar bij Horeca Megastore. De uitstraling van deze apparaten zijn dan ook modern en exclusief.


Hierdoor passen ze in elke horeca keuken thuis.

Wij verkopen tosti apparaten waar tegelijk meerdere tosti ’s mee voorbereid kunnen worden en van de meest spraakmakende merken van dit moment. Snel en voordelig contactgrills en panini grills kopen van gerenommeerde A-merken Bartscher en Buffalo. Horecavoordeelshop heeft meer dan verschillende contactgrills en panini grills voor de horeca. Kies bijvoorbeeld voor een contactgrill met twee RVS grillplateaus of een panini grill met drie gietijzeren grillplaten.


Goos Horeca verkoopt deze tostiapparaten in 2-, 4- en 6-stuks uitvoering, waarbij de roosters apart bedienbaar zijn. Tostiapparaten waarbij de tosti ’s verwarmd worden in een open grill -oven, gelijkend op een salamander. Ook hierbij wordt de tosti geplaatst in een speciale klem. Dan is de Hendi Powergrill Xenon Pro onmisbaar. De roestvrijstalen grill heeft een ideale werkhoogte.


En wilt u de grill opbergen? De grill heeft twee wielen, waardoor u het apparaat gemakkelijk kunt verplaatsen. Tosti apparaten en toasters koopt u tegen de scherpste prijzen bij XXLhoreca. Wij hebben diverse toasters die goed te gebruiken zijn in de horecakeuken. Een grill vormt een ware toevoeging aan je traditionele keuken en biedt veel extra mogelijkheden om maaltijden te bereiden.


Voeg een grill toe aan je apparatuur en je weet zeker dat je hier geen spijt van krijgt. Naast een fornuis en een oven helpt ook een grill je heerlijke gerechten voor te zetten aan je gasten. De contactgrill is onmisbaar in iedere lunchroom of andere horecagelegenheid waar met broodjes gewerkt wordt.


Met dit multifunctionele apparaat maak je de heerlijkste tosti ’s, wafels en panini’s.

Voor een professionele contactgrill ben je bij Goos Horeca aan het juiste adres. Er zijn enkele en dubbel uitvoeringen, met platte of geribde platen. Tosti-ijzers van alle merken op beslist.


Bekijk nu ons uitgebreide assortiment tosti apparaten. Deze Horeca contactgrill van Buffalo heeft een geheel roestvrijstalen buitenmantel, eenvoudig schoon te houden met meegeleverde grillschaper. De grill is snel op temperatuur, waardoor je binnen enkele minuten aan de slag kunt.


Platen passen zich aan dikte van het voedsel. Hoe grilt u verse paninibroodjes of tostibroodjes knapperig bruin? Met de enkele panini grills van XXLhoreca beschikt u over de meest compacte grillapparatuur van de beste kwaliteit.


Op zoek naar professionele dubbele panini grills ? Bij XXLhoreca bestelt u snel en eenvoudig contactgrills van A-merken als Buffalo, Hendi en Unox. Onze dubbele panini grills zijn gemaakt van duurzame edelmetalen en bieden modern bedieningscomfort voor elke keuken. Gebruik een contactgrill als tosti ijzer waarbij je een grilllaagje krijgt op je brood.


Je hebt daarbij geen olie of boter nodig en het voedsel wordt boven en onder tegelijk gegaard.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.