dinsdag 28 juni 2016

Impregneren betonvloer

Betonplaten en Stelconplaten uit voorraad leverbaar. Zonder tijd te verliezen: aanbiedingen ontdekken en direct zonder registratie aanvragen. Gemakkelijk gebruikte machines op onze marktplaats kopen - grote keuze!


Professionele vochtbestrijding. Oorzaken, oplossingen en scherpe tarieven. We spreken ook wel van ‘sealen’.

Het verschil met impregneren is dat de coating niet in het beton trekt maar dat het een vaste ondoordringbare filmlaag vormt op het beton. Het impregneren van een betonvloer kunt u zowel bij een bestaande als een nieuwe betonvloer doen. Onderhoud van betonvloeren d. Dat heeft te maken met de enigszins poreuze structuur van beton. Een betonvloer heeft onderhoud nodig. Zonder bescherming en onderhoud ontstaan er vlekken op de betonvloer , die niet of nauwelijks te verwijderen zijn.


Met het impregneren wordt een betonvloer beschermt tegen vuil en vlekken. Henri Kramer: uw betonvloer impregneren !

Gebruik geen “gewoon” beton impregneermiddel, om een betonvloer te impregneren waar je op leeft. Betonvloer impregneren en waterdicht maken. Een standaard beton impregneermiddel maakt beton wel waterdicht, maar vaak niet (of slechts een klein beetje) waterafstoten dus laat staan oliewerend. Nadat de vloer weer volledig droog is kunt u gaan impregneren.


Impregneer voor betonvloeren opdweilen. Doe de impregneer voor betonvloeren in een emmer en dweil de vloer goed nat. Als de impregneer ergens heel snel intrekt maakt u deze plek nogmaals nat.


Werk altijd nat in nat en in banen. De vloer wordt naadloos en is dus gemakkelijk te reinigen en schoon te houden. Om je betonvloer binnen of buiten zo lang mogelijk te laten meegaan, moet je hem goed beschermen. Door je betonvloer te impregneren is hij beschermd tegen vuil- en vetvlekken.


Beton impregneren DURO-NOX van Nox Crete. The Concrete Factory is officieel en exclusief dealer van Nox Crete in de Benelux. Het vertrouwen dat wij hierin krijgen van een merk als Nox Crete laat zien dat wij kwalitatief goed werk leveren. Met DURO-NOX impregneren wij uw beton met een prijs-kwaliteit verhouding die niemand anders u biedt. Het is de enige impregneer op bases van sodiumsilicaat.


Ashford Formula wordt geïmpregneerd in de bovenste 6mm tot 8mm van de monolith afgewerkte betonvloer. De vloeistof gaat een chemische reactie aan met de vrije klak (calcium hydroxide) en andere bestanddelen in het beton, waardoor een kristallisatieproces ontstaat.

Elke betonvloer is gebaat bij een impregneer. Tevens zorgt de impregneer ervoor dat mossen en algen veel minder vat krijgen om over uw buitenbeton heen te groeien en zo dus vele malen langer mee gaat. Laat in uw bedrijfspand het beton impregneren en investeer daarmee in een duurzame oplossing en alles-in-een beschermingsmethode. Want beton, het is in elk pand aanwezig en vele muren en vloeren zijn ervan vervaardigd. Door onderstaand formulier in te vullen helpen wij u graag met uw betonvloer impregneer project.


Aanvragen van offertes is voor u helemaal gratis. Wij zorgen ervoor dat uw aanvragen bij betonvloer impregneer specialisten terecht komen. Uw persoonlijke projectmanager zal zorg dragen voor uw. Uw betonvloer zelf impregneren.


In dit filmpje ziet u welke stappen er ondernomen worden om de betonvloer goed te impregneren. Aan de hand van dit filmpje kunt u wellicht ook bepalen of u het ziet zitten om de betonvloer zelf te impregneren. Er zijn tal van impregneermiddelen op de markt die de klus klaren. U kunt het helemaal zelf doen.


Maar wellicht overweegt u de vloer te verven met betonverf, kortocoaten. Je betonvloer impregneren of je betonvloer. Wilt u uw betonvloer volledig egaal van kleur hebben, dan kunnen wij dat realiseren door meerdere behandelingen toe te passen.


We kunnen uw beton vloer impregneren in elke gewenste kleur van de RAL kleurenwaaier! Uiteraard is het ook mogelijk om de vloer met blanco impregneer te behandelen. Kwalitatieve verbetering door een hardere, slijtvastere en stootvastere toplaag versus éénmalige relatief lage kosten.


Hier naast heeft u natuurlijk een permanent stofvrij oppervlak. Specifiek voor betonvloeren is het zo dat de impregneer goed in de vloer moet kunnen indringen om zijn werk te doen. Om diep in een betonvloer te kunnen indringen mag de moleculaire samenstelling van het impregneer product niet te grof zijn want anders blijft de impregneer bovenop de vloer liggen en kan deze zijn werk niet doen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.