donderdag 30 juni 2016

De heerenduinen zwembad openingstijden

Creëer buiten ook een thuisgevoel! Laat je inspireren door het aanbod. Shop jouw artikelen bij Wehkamp. Vind items binnen jouw budget. Heerlijk ontspannen, een fanatiek baantje trekken of meedoen met één van onze aquasporten?


Ontdek het assortiment van Wehkamp.

Bij zwembad De Heerenduinen kan het allemaal. Gewijzigde openingstijden kerstvakantie. De meest volledige site met ruim 66. Zwembad De Heerenduinen Ijmuiden. DJ eigentijdse muziek voor de jeugd.


Uiteraard horen bij een echte disco ook de nodige licht effecten, hierin wordt o. Wat is er nou heerlijker dan een dagje ontspannen in het zwembad ? Hier spettert jong en oud erop los, zowel binnen als buiten. Recreatief zwemmen, banen zwemmen, discozwemmen, babyzwemmen: voor elke doelgroep is er iets te doen.

Bij aankoop van een meerbaden-, les-, of cursuskaart schaft u een polsbandje met een chip met uw gegevens aan. Met dit polsbandje heeft u tevens de beschikking over een kledingkluis. Dit jaar wordt voor de 30e keer de Zwem4daagse in zwembad De Heerenduinen georganiseer landelijk is het voor de 40e keer. Doel bewust klanten de volle prijs laten. De Zwem4daagse begint op maandag juli en duurt tot en met juli.


Er kan gestart worden tussen 17:en 20:uur. Glij zo snel mogelijk naar beneden, nog even lachen voor je uit de glijbaan komt en bekijk je eigen actiefoto op het scherm in de zaal! Op het scherm bij de glijbaan kan je zien hoe snel je naar beneden bent gegleden en je foto wordt getoond.


Vakanties en feestdagen In de vakanties en op feestdagen zijn er aangepaste openingstijden. Voor de allerkleinsten is er een peuterbad met glijbaan en waterspeeltafel. In het recreatiebad kunt u heerlijk relaxen in de Hot-whirlpool van 35° C. Zomers openen we de deuren naar buiten en kunt u gebruik maken van de buitenbaden met ruime ligweide met o. Woensdag oktober ontvingen we in zwembad De Heerenduinen een groep enthousiaste leerlingen van De Origon.


Ze hebben kennis gemaakt met diverse beroepen in het zwembad. Zo gingen ze zelf ook aan de slag als receptionist, in de horeca en hebben een activiteit bedacht waarvan ze een poster gingen ontwerpen. De gemeente Velsen heeft haar ca. Zo beschikt het ook over een breed aanbod van goede en aantrekkelijke sportvoorzieningen.


Je kunt bij zwembad de Heerenduinen ook terecht voor een kinderfeestje!

Klik via de roze button door naar de website voor meer info. Er is een wedstrijdbad maar ook een fijn peuter- en kleuterbad met leuke speelfiguren. Speel een potje volleybal, korfbal of tafeltennis! En natuurlijk rust je even lekker uit op de ligweide. Er werken circa medewerkers, verdeeld over 2fte.


Recreatiebad met wildwaterkreek. Het zwembad , onderdeel van de afdeling Sportzaken. Als lid van Servicepaspoort krijgt u korting op ouder- en. De bouten en pennen van bijvoorbeeld de duikplank en nooduitgangen zijn afgekeurd vanwege corrosie.


De dood van een baby door een vallende. Vanaf zaterdag mei is het buitenbad geopend. Nu de zon zo lekker schijnt, mag iedereen komen genieten van het. Ruim een week eerder dan gepland.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.