dinsdag 21 juni 2016

Betontrap prijs

Zoek naar betonpoeren prijzen op de nieuwe KensaQ. Wens je de correcte prijs voor een betontrap te ontvangen, vraag dan via BetonnenTrap. De prijs van een betonnen trap wordt bepaald door de afwerkingsgraa bereikbaarheid en moeilijkheid. Het spreekt voor zich dat draaitrappen of hoektrappen meer tijd vergen om te maken dan één rechte steektrap.


Wat kost een betonnen trap plaatsen? Wat is de prijs voor zo’n gepolierde betontrap ?

Een trap in gepolierde beton kun je plaatsen vanaf € 1. Qua prijs zul je steeds tussen de € 1à € 2zitten. Een niet gepolierde betontrap heb je reeds vanaf 1. Een rechte betontrap zal vanzelfsprekend ook goedkoper zijn dan bijvoorbeeld een wenteltrap of draaitrap. Kies je voor een prefab betontrap , dan moet je ook nog op een vervoerskost van ca. Om u een indicatie te kunnen geven van de prijs van een betonnen trap, hebben we onderstaand een rekenvoorbeeld voor een betonnen steektrap met haakse treden uitgewerkt.


Betonnen traptreden zijn de oplossing voor eenvoudig creëren van hoogteverschillen. Koop betaalbare, duurzame en onderhoudsvrije traptreden in onze webshop.

Gepolierde betontrap in het wit. Er kunnen namelijk kleurpigmenten toegevoegd worden aan het betonmengsel om voor jou de ideale trap te laten maken. De juiste kleur en de juiste afwerking kunnen je huis maken of breken. Laat je goed voorlichten van tevoren om te kijken wat de mogelijkheden zijn.


Als je een betontrap gewoon laat storten, zonder enige afwerking, mag je op een prijs van 1euro per trede rekenen. Een gepolierde trap kost al snel het dubbele, 2euro per trede. Wens je nog een andere afwerking, dan moet je ook die kosten erbij optellen.


Deze worden kant-en-klaar geleverd en verankerd langs één kan van de muur. Ook modern is de plaatsing van een z- betontrap. Deze treden geven een zig-zag effect aan de ruimte. Er zijn enkele factoren die de prijs bepalen van een betonnen trap, namelijk de afwerkingsgraa bereikbaarheid en moeilijkheid. Beton trappen met een strakke uitstraling vindt u bij Allstairs Benelux.


Info over prefab betontrap prijs. Resultaten van zoekmachines! Een afwerkingsmethode voor trappen waar vaak voor gekozen wordt, is de afwerking met tapijt. Tapijt is verkrijgbaar in vele stijlen en kleuren en geeft je trap een warm uiterlijk.


De stalen geveldrager van Vebo Staal blijft door-innoveren.

De laatste ontwikkeling is het voorzien van de geboute hoeklijn van een nog innovatievere stelmogelijkheid. Er zijn tal van soorten nieuwe betontrappen en aangezien ze op maat gemaakt worden, is de keuze groot. Zo heeft u keuze uit een rechte trap, een trap met kwartdraai, een wenteltrap, een betonbloktrap en een betontrap met Z-treden.


De kostprijs van een trap is onder meer afhankelijk van de vorm van de trap en het materiaal waarvan hij gemaakt is. Lees hier wat het plaatsen van een nieuwe trap ongeveer kost en welke factoren er nog meer bepalend zijn voor de prijs. Hoeveel kost een nieuwe trap? Trappen heb je in allerlei soorten, maten en prijzen.


Een betontrap wordt veelvuldig geplaatst in nieuwbouwwoningen en niet zonder reden. Deze betonnen trap is namelijk goedkoop, sterk en eenvoudig te plaatsen. Toch heeft deze trap ook een aantal nadelen.


Hij oogt namelijk snel kil en voelt ook koud aan. Dit zijn ook direct de redenen om een betonnen trap te bekleden. Er is geen standaard prijs voor een betonnen trap. Ieder ontwerp is namelijk anders en wij werken daarom altijd op basis van maatwerk.


Er zijn diverse factoren die invloed hebben op de prijs van een beton trap. Denk hierbij aan de afwerkingsgraa de complexiteit van het ontwerp en de bereikbaarheid. Grote productie is mogelijk: prefab betontrappen zijn vooral interessant voor grote bouwprojecten waarbij meerdere identieke trappen nodig zijn. De nadelen zijn de extra transportkosten en de hoge prijs bij kleine projecten. Om prefab betontrappen op hun plaats te zetten is ook steeds een hijstoestel nodig.


Grootste voordeel van een betontrap is dat je hem kunt gebruiken alvorens hij volledig is afgewerkt en zo kosten kunt spreiden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.