dinsdag 21 juni 2016

Port zelande vip

Mis de Aanbieding van de Dag niet. Boek uw hotel nu, tot korting! Maar er zijn ook aangepaste mindervaliden cottages, compacte appartementen, Lodgetenten voor het betere buitenleven en Kindercottages mét speeltuintje. Wil je eens écht verwend worden?


Bij aankomst zijn de bedden opgemaakt, en je beschikt over een privésauna.

Bovendien krijgen onze VIP -gasten elke morgen verse broodjes, kunnen ze gratis gebruikmaken van draadloos internet en ontvangen ze een keuken-, handdoeken- en verzorgingspakket. VIP cottage PZ74 personen. De specialist in de aan- en verkoop van vakantiewoningen. Dies ist ein kurzer Rundgang durch das 2-Pers. Hier zur Ausstattung: Bad ist ausgestattet mit einer Wanne mit Whirlpool-Funktion und einer Regendusche!


Das WC befindet sich gegenüber. But there are also customised disabled access cottages,.

Abonneer je op ons kanaal en blijf op de hoogte van onze video updates! Bovendien krijg je elke morgen verse broodjes (m.u.v Franse parken), gratis Streaming Wi-Fi en een keuken-, handdoeken- en verzorgingspakket. Vanaf deze week kun je virtueel binnenstappen in zowel de 12-pers.


Premium cottages, en dat doormiddel van een uitgebreide fotoserie. Port Zélande heeft ook een wildwaterbaan in haar Aqua Mundo zwembad! En dat zijn nu juist die details, waar we zo van houden!


Overal Bluetooth en internet op je TV. De woonkamer is verder even mooi. Ouddorp en geclassificeerd als van bij TripAdvisor. En deze doorgevoerde vernieuwingen lonken nú om ervaren te worden!


Binnenkijken bij l Foto’s 12-pers. Met een variatie in Comfort, Premium en VIP -niveau in zowel de twee-, vier-, zes-, als ach-persoons cottages is er voor iedere portemonnee een geschikt onderkomen. Geschakelde 12-persoons cottage.


Luxe open keuken met vaatwasser. Zes slaapkamers: vier met lits-jumeaux, twee met eenpersooonsbedden. Twee badkamers met bad en wastafel.

Shower experience, sunshower en sauna. In de tussentijd zijn de cottages nog een keer flink aangepakt. En het oog voor detail ziet meteen dat dit de klapperende masten van Port Zelande zelf zijn, maar dan gevangen in een foto. Zo is het toch nog een beetje een verrassing bij aankomst. Looking for a comfortable and functional accommodation?


Then choose the Comfort cottage ! You will enjoy a solid cottage for a good price which has a living room, a kitchen including microwave, a bathroom with tub or shower, a fireplace and a private terrace with garden furniture. Zwemmen en spelen aan het stran maar ook (leren) kitesurfen en Blokarten is mogelijk op wandelafstand van Port Zelande. Center Parcs Port Zelande , Ouddorp: Bekijk 1.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.