maandag 20 juni 2016

Sierhekwerk prijs per meter

Sierhekwerk voor de scherpste prijs. Uitgebreid assortiment hekwerk, poorten en omheiningen. Voor een dergelijk sierhekwerk moet u al snel rekening houden met een kostprijs van ongeveer à euro per meter. Gemiddeld kost sierhekwerk € 2. De prijs voor een sierhekwerk start al vanaf € per meter.


Bekijk onderstaand kostenoverzicht voor alle prijzen.

Keuzes die de prijs van sierhekwerk bepalen. Een sierhekwerk kost gemiddeld € per meter. Denk daarbij aan ongeveer €euro tot €euro per 1x 1cm.


De variatie in prijs wordt veroorzaakt door het type gaas dat in het hek verwerkt zit. Gaashekwerk wordt altijd in rollen geleverd. Je kan je voorstellen dat kippengaas goedkoper is dan tuingaas.


Laat je het hekwerk monteren, dan moet je hier montagekosten van ongeveer €euro tot €euro per meter bij optellen. De stabiliteit bepaalt voor een groot deel de prijs van het hekwerk. Keuze 2: Hoeveel strekkende meters hekwerk heb je nodig.

Je kan dus zelf bepalen hoeveel strekkende meters hekwerk je nodig hebt en wat de totale kostprijs is. De montagekosten van een sierhekwerk hangen af van het aantal meter hekwerk en de eventuele poort. Bij poorten hangt het af van wat voor soort poort het is. Dubbelstaafmat kost ongeveer tussen de € en € per meter.


Bij De Wit Hekwerken staan wij al meer dan jaar voor hekwerken van absolute topkwaliteit in combinatie met de juiste prijs. De sierhekwerken die u bij De Wit Hekwerken bestelt, worden op maat gemaakt. Op deze manier kunnen wij aan ieders behoefte voldoen.


Het gewenste sierhekwerk wordt speciaal voor u ontwikkeld. Zoals bij alles geldt ook voor sierhekwerk dat de prijs kan worden beïnvloed door meerdere keuzes die door u als klant worden gemaakt. Het enorme en bijzonder uiteenlopende aanbod op vlak van sierhekwerk draagt hier uiteraard haar steentje ongetwijfeld aan bij. Voor de plaatsing moet je hierbij gemiddeld nog eens euro per meter bijrekenen. Door de afwerking, bijvoorbeeld een coatinglaag, en door het plaatsen van decoratieve elementen, bijvoorbeeld een lantaarn, kan de prijs nog oplopen.


Om de calculator goed zijn werk te laten doen is het van belang dat je het gewenste aantal strekkende meters invult. Naast het aantal strekkende meters is het van belang om te weten hoeveel hoeken je in het hekwerk hebt, zodat wij het juiste aantal palen kunnen leveren. Zo heeft u al voor € een meter gaashekwerk, maar heeft u voor pas € een meter sierhekwerk. Hieronder ziet u een overzicht van de kosten per hekwerk soort.


Hierbij moet u er wel rekening mee houden dat er nog extra kosten bijkomen zoals bevestigingsmateriaal en montage kosten. Prijs (excl. plaatsing): vanaf ongeveer euro per lopende meter (hoogte bij aanplanting: cm). Vraag hier een prijs op maat aan.

Heidematten worden voornamelijk gebruikt op bestaande tuinschuttingen als extra bescherming tegen inkijk. Je kan ze eventueel laten begroeien met klimop om de natuurlijke look nog te accentueren. Al ons spijlen hekwerk wordt nieuw en compleet afgeleverd met palen en bevestigingsmaterialen.


De prijzen zijn voor afname onder de meter ex.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.