donderdag 9 juni 2016

Hy land speeltoestellen

Hy land speeltoestellen

Bekijk snel het grootste assortiment. Kies uit 1producten vanaf € 190. Alle projecten zijn ook leverbaar met een RVS glijbaan. Speelhuizen en -torens voor bed- and breakfast gelegenheden. Entertainment als een aantrekkelijke extra service voor klanten met kinderen.


Hy land speeltoestellen

Slim ontworpen om aan de behoeften en budgetten van de ondernemers te ontmoeten. Hy-Land speeltoestel PDe Hy-Land Pis een compacte, houten speeltoren zonder dak, met een plateauhoogte van 1cm. Ideale speeltoestellen dus voor bij een restaurant, op een camping.


Of voor als u een degelijk speeltoestel wilt in uw achtertuin. Jungle Gym Houten Buitenspeelgoed! Speeltoestellen , Speelhuisjes, Schommels en veel meer! Wat is nu leuker dan dat de kinderen veilig buitenspelen samen met vriendjes en vriendinnetjes in een sociale en creative omgeving. Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.


Hy land speeltoestellen

De speeltoren is uitgerust met een glijbaan. Ruimste aanbod Eenvoudig vergelijken Snel besteld! De weerbestendige toestellen zijn eenvoudig te installeren en gemakkelijk te onderhouden. Natuurlijk is het ook mogelijk om het speeltoestel door ons te laten opbouwen.


Vraag hiervoor de montage offerte op. Deze klimtorens zijn een optisch hoogtepunt en garanderen heel veel plezier voor ieder kind. Op de camping, bij het restaurant, voor het kinderdagverblijf, of in uw familie hotel. Met de Hy-Land Projecten creëert u overal een kindvriendelijke omgeving. Geen producten in deze categorie.


Hierbij zijn er toestellen zijn samen te stellen. Hy-land : speeltoestelen voor openbaar gebruik! Robuust, duurzaam PEFC naaldhout. Meest complete, veilige speeltoestellen voor buiten. De bovenstaande prijs is een richtprijs van het speeltoestel.


Om elk toestel als goedgekeurd aan te duiden, heeft Hyland een speciaal logo typeplaatje ontworpen welke overeenkomt met de stickers op het meegeleverde stickervel. Hyland speeltoestellen zijn eenvoudig te monteren en vragen weinig onderhoud. Deze schommels zijn gekeurd voor openbaar gebruik!


JavaScript seems to be disabled in your browser. De Hy-Land glijbaan is gemaakt van UV-bestendig materiaal HDPE, waardoor de glijbaan geschikt is voor intensief gebruik. Bij deze speeltoren kan u ook nog een extra swingmodule aanbouwen.


Openbaar speeltoestel nodig? Meer modellen met prijsindicatie ? Ideaal voor campings, hotels, restaurant, kinderdagverblijven, scholen, speeltuinverenigingen, enz. De Hy-Land projecten passen op alle openbare locaties en passen binnen de budgetten. Dit kunnen enkelvoudige speeltoestellen zijn, zoals een glijbaan of een schommel, maar ook combinaties, zoals een Lees meer klimtoren of een glijbaan met schommel. Ons assortiment bestaat uit speeltoestellen van hout, metaal en RVS.


Hy land speeltoestellen

Wilt u meer informatie over onze professionele speeltoestellen , neem dan contact met ons op.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.