donderdag 9 juni 2016

Hardhouten tuinset

Alles uit voorraad leverbaar! Tuinsets: Vraag uw korting aan. Altijd de laagste prijsgarantie. Binnen dagen gratis thuisbezorgd! Hardhouten tuinmeubels op Beslist!


Azobé, Meranto, Bankirai en veel meer. Lees hier welk houtsoort je nodig hebt. Een tuinset van hardhout staat garant voor jaren onbezorgd buitenleven!


Bij ons bent u verzekerd van de beste houtsoorten, oerdegelijke constructie en piekfijne afwerking. Bestel uw hardhouten tuinset vandaag nog online! Setprijs € 90- stoelen los € 10- per stuk tafel zal wel gerepar. Houten tuinset online kopen. De houten tuinset is een prachtig sierraad voor in de tuin en het zorgt er bovendien voor dat jullie samen kunnen genieten van een hapje en een drankje.


Laat je verrassen door het comfort dat de houten tuinset te bieden heeft, of kies puur voor de uitstraling die er vanuit gaat. Op tuinmeubelen-expert vindt u verschillende houten tuinmeubelen van diverse soorten hardhout. Teak tuinmeubelen zijn hierbij de belangrijkste. Het voordeel van een teak tuintafel, teak tuinbank of teak tuinstoelen is dat het sterke en duurzame tuinmeubelen zijn die zeer aangenaam in het gebruik zijn. Deze houten tuinset wordt het middelpunt van je tuin.


Het wit geverfde oppervlak is gemakk. Dit is voor de meeste mensen fijn, want je hoeft op die manier niet ieder jaar een nieuwe tuinset te kopen. Nadeel is echter wel dat hardhout de neiging heeft in de loop van de tijd te vergrijzen. Om die reden is het hardhouten tuinmeubelen opknappen iets wat vaak gebeurt.


Ga voor een tuinset die pat bij de rest van jouw tuinmeubelen, dan kun je de tuinstoelen namelijk ook bij jouw loungeset neerzetten als je veel bezoek hebt. Wij bieden naast losse planken en palen ook kant-en-klare tuinartikelen. En het maakt niet uit welke tuinset je kiest, wij hebben de tuinkussens en tuinaccessoires om de look compleet te. In een handomdraai bij u geleverd.


Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! Diverse tuinset aanbiedingen. Wilt u een tuinset kopen, maar heeft u nog geen passende tuinset aanbieding gevonden?


Hardhouten tuinset

Kees Smit Tuinmeubelen biedt altijd topkwaliteit voor de laagste prijs aan. De 7-delige teakhouten tuinset is een hardhouten set met de kleur Natural Teak. Teak is een langzaam groeiende houtsoort, daardoor zitten de vezels dicht op elkaar. Dit heeft als voordeel dat het glad aanvoelt, ook door de jaren heen.


Van nature is teak een vettige houtsoort waardoor deze tuinset uitermate geschikt is om buiten te staan. Hout kan namelijk verkleuren of er kunnen scheurtjes ontstaan door temperatuurverschillen. Het is daarom belangrijk om houten tuinsets goed te reinigen en te onderhouden. Je kunt dit het best doen door een houten tuinset met enige regelmaat handmatig met water te reinigen.


De set wordt geleverd met twee comfortabele stoelen, kussens, salontafel en een loveseat. De tuinset PACIFIC is gemaakt van acacia hardhout , duurzaam and robuust. A-kwaliteit tuinsets, kijk snel verder en bestel direct online!


Onderhoud voor hardhouten tuinmeubelen. Het hout is gewend aan een klimaat met hogere vochtigheid als in Europa, waardoor het hout wat extra onderhoud en bescherming nodig heeft.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.