vrijdag 29 mei 2020

Zwembad roompot beach resort

Vier seizoenen vakantieplezier bij Roompot. Met zijn tweeën, met de kids of met de hond. Kom kamperen of huur een bungalow, chalet of strandhuisje. Beach Resort Vakantiehuis Huren - De mooiste vakantiehuizen van Zeeland!


Entree van €voor €190. Alleen bij SpaOnline, korting.

Compare Rates on Hundreds of Travel Sites. The right hotel at the best price. Zwembad en sauna Hoogseizoen: € 1-Laagseizoen: € 1-Sportief. Weer of geen weer, in zwembad De Roompot is het altijd genieten dankzij de vele faciliteiten zoals een golfslagba reuzenglijbaan, jetstreams en kinderbad. Op het park is vanalles te doen.


Zwemmen in het subtropisch zwembad , knutselen in de Koos Kids Club, gamen in de ChillZone of een borrel - met uitzicht op zee - in de Beachclub. Elke vakantiedag staat er iets lekkers op het menu. Het leukste dagje uit van Nederland.


Roompot biedt betaalbare vakanties in diverse vakantieparken.

U bent van harte welkom om te gaan zwemmen in het zwembad bij Hof Domburg. Dit ligt op ongeveer minuten autoafstand. Vakantie in de bossen, aan de kust of aan het meer in één van onze 1vakantieparken. Laat je inspireren door ons uitgebreide assortiment zwembaden. Bestel Zwembaden eenvoudig online of bezoek een Leen Bakker winkel in de buurt!


Ontdek ons ruime assortiment! Het zwembad was heel vies, vol met bladeren, plakkers en haren. Hotel Café Restaurant De Kroon. Kamperland en geclassificeerd als van bij TripAdvisor.


Kom samen genieten van de ultieme vakantie op een van onze toplocaties! Je bent van harte welkom om te gaan zwemmen in het zwembad bij Hof Domburg. Er is binnenbad met glijbaan en golfslagbad en een buitenbad voor wanneer het lekker weer is. Speciaal voor de allerkleinsten is er een apart kinderbadje met speeltoestel, hier kunnen ze veilig in spelen en spatteren. Als gast krijgt u gratis toegang tot het subtropisch zwembad met verschillende zwembaden , een buitenba sauna en kuurbad.


Nog meer waterplezier vindt u buiten. Het hele gezin kan er terecht, want Koos Konijn staat klaar voor de kleinsten en voor de pubers is er een speciale chillzone. Het park ligt direct aan het strand en de zee.


Er is subtropisch zwembad met zowel een binnen- als buitenbad.

Kinderen kunnen zich urenlang vermaken in het zwembad. Of zich uitleven in de speeltuinen op het park. Je kunt er lasergamen en bowlen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.