maandag 25 mei 2020

Zwemmen smilde

Kom een heerlijk dagje zwemmen in ons subtropisch zwembad. Telefoonnummer, reviews en meer! Tijdens recreatieve uren kun je veel plezier hebben met de spelmaterialen zoals vlotten, banden en opduikmaterialen, die in het water liggen.


Of bent u meer een baantjes zwemmer, wilt u een groepsles volgen of zijn zwemlessen voor de kinderen wenselijk, ook dit is mogelijk in zwembad De Smelte in Smilde. Locatie: De Smelte, Boerenlaan Smilde. Het zwemmen in Smilde is gered.

Zwemclub Najade, dat al tijden kampte met een tekort aan bestuursleden en komend seizoen geen hoofdtrainer meer heeft. Zwemmen in Smilde Donderdag. Het overdekte zwembad beschikt over een meter bad met beweegbare bodem. Het is een zwembad waar tijden.


Wij zijn een vereniging voor jong en oud. Sommige leden zijn al lid sinds de oprichting. In Smilde zwemmen de kinderen één keer per week op vrijdag of zaterdag of twee keer per week op maandag en donderdag.


Op zoek naar zwembad smilde?

Alle rechten voorbehouden Stichting Smildeger Kampioenschappen. Demonstratie stukje zwemmen. Zwembad De Smelte biedt verschillende zwemlessen in Smilde aan.


Afgelopen weekend is er voor de 40e keer op verschillende locaties in de voormalige gemeente Smilde in diverse sporten. Het meer ligt binnen het natuurgebied Leggelderveld. Oude vennen zijn weer open gemaakt en vergroot. De bovenste bodemlaag, waarin te veel voedingstoffen zitten, wordt verwijderd zodat droge en vochtige heischrale vegetaties zich kunnen ontwikkelen en de zeldzame planten die daarin thuishoren een plekje vinden.


De samenwerking heeft vooral betrekking op inkoop, installaties, personeel, activiteiten en het uitwisselen van informatie aan elkaar. Het Blauwe Meer een geliefde plek om te zonnen en te zwemmen. Hoofddoel blijft echter het promoten van het zwemmen en dan vooral in Drenthe.


Dat deze formule goed werkt blijkt uit het feit dat ook in andere provincies soortgelijke organisaties zijn ontstaan. Waar je ook verblijft, er is altijd wel een zwembad in de buurt. Van subtropische zwembaden tot heerlijke buitenbaden, voor de kinderen een feest!


En misschien dat je zelf ook wel even stiekem van de glijbaan af gaat! Natuurlijk kun je in onze provincie heerlijk buiten zwemmen in een waterplas. Trotseer de golven in dit avontuurlijke subtropische zwemparadijs, roetsj van de glijbaan of kom tot rust in de sauna.


Voor eventuele verdere vragen kunt u contact opnemen via het contact­formulier.

Jonge zwemmers naar Smilde. Er is een afwisselend lesprogramma van zwem- en bewegingsoefeningen. In het diepe bad verbetert u onder deskundige leiding niet alleen uw uithoudingsvermogen, maar ook de beweeglijkheid van spieren en gewrichten.


Wij zwemmen in zwembad De Smelte, deze kunt u vinden aan De Boerenlaan in Smilde. Vind unieke plekken om te verblijven bij locals in 1landen. Voel je overal thuis met Airbnb. In Smilde is een overdekt zwembad en in Hoogersmilde is een openlucht zwembad aanwezig. Voor degene die liever niet in een chloorbad zwemmen is er het Blauwe meer.


Een spannende dag voor honderd asielzoekerskinderen die in de opvanglocaties Geeuwenbrug en Oranje zitten. Gisteren trotseerden velen van hen voor het eerst het water om te leren zwemmen. Nederland is een waterland.


In het subtropisch zwem- en saunaparadijs kunt u natuurlijk gewoon lekker komen zwemmen. Maar naast het golfslagba de wildwaterkreek en de glijbanen, valt er nog veel meer te beleven. U kunt bijvoorbeeld baanzwemmen in het 25-meter bad (binnen of buiten).


De kids spetteren er lekker op los in het peuterbad.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.