maandag 8 juni 2020

Zwembad sint maartenszee

Telefoonnummer, reviews en meer! Jouw nieuwe favoriete zwembad kopen? Laat je inspireren door ons uitgebreide assortiment zwembaden.


Wij hebben een eenvoudig bad maar met heerlijk warm (35) graden! Zwembad Campanula is dagelijks een aantal uur geopend voor vrij-zwemmen.

Het grote bad is meter lang en meter breed. Daarnaast beschikken we over een kinderbad en een peuterbadje. Voor kinderen zonder zwemdiploma is het dragen van zwemvleugeltjes. U kunt gebruik maken van het zwembad tijdens uw vakantie op het bungalowpark.


Het zwembad op bungalowpark Campanula is voor iedereen toegankelijk! Tevens beschikt dit zwembad over zonnebanken en een Finse sauna met Turks stoombad. Met een enorme buitenspeeltuin, drie grote overdekte speelparadijzen en een cafetaria met terras kun je bij Attractiepark De Goudvis met elk weer terecht.


Boek online en betaal geen reserveringskosten.

Op zoek naar zwembad petten? Dan lekker naar het zwembad … Zelfs in de zomermaanden kan het voorkomen dat het een dagje geen strandweer is. Vraag in onze receptie naar een overzicht van de zwembaden in de omgeving met de tarieven en openingstijden. Het kustdorp staat bekend om de rust en is daarmee een uitstekende bestemming voor een ontspannen strandvakantie. Op de fiets bereikt u het strand en de zee in slechts minuten.


Zoekt u dus een heerlijke kleine camping aan zee dan bent u bij Strandop de juiste plek. Kijk dan snel verder en kom alles te weten over de mogelijkheden op dit vakantiepark! Direct contact met de Nederlandse eigenaar en boek in je eigen taal, voordelig, gemakkelijk en vertrouwd. Een vakantiepark in Noord Holland waar u kunt genieten van stran rust en ruimte in een luxe bungalow.


Bungalowpark Campanula bezorgt u een topvakantie! Veel faciliteiten én overdekt zwembad. Voor een leuke ontspannen activiteit hebt u de beschikking over tennisbanen en een midgetgolfbaan. Uw kinderen kunnen creatief spelen in de diverse speeltuintjes of op het sportveld met tafeltennistafel.


Het park ligt tegen de duinen tussen Petten en Callantsoog. Op het park staan 1bungalows op ruime kavels. Zowel in de zomer als in de winter is het landschap met een brede duinenrij en het strand een prachtige omgeving wat recreëren tot een groot plezier maakt.


Na ongeveer 8meter is het zwembad links.

Maartensvlotbrug richting St. De kop van Noord-Holland staat bekend om zijn rust, ruimte en ongereptheid. Het Noordzeestrand ligt op een korte duinwandeling afstand van ons terrein.


Het is dan ook niet voor niks dat Camping Zeester zeer geliefd is om haar ligging. Vakantiehuis aan zee in Noord Holland. Heerlijk ruim opgezet park, nabij strand en zee. Geniet hier van de natuur, de ruimte en de rust! Voor de kinderen is een grote speeltuin aanwezig.


De stranden zijn mooi, schoon en voorzien van strandtenten voor een drankje en een hapje. Een aantal daarvan wordt verhuurd als vakantiewoning. Hiervoor geldt: Huisdieren worden niet toegelaten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.