maandag 12 oktober 2020

Zwembad deventer de scheg

Een zwembad vol waanzinnige. Op deze geweldige locatie waar je ook kunt schaatsen en zwemmen kun je deze vakantie dus ook komen springen, gamen en spelen. Reserveer je tickets online voor slechts € -. Ben je nog aan het oriĆ«nteren? Vergelijk dan accommodaties in Nederland.


Hier vind je alle overnachtingsmogelijkheden in Overijssel.

Hier ga je samen met bewoner ‘Dave de Viking’ een spetterend avontuur in zwembad de Blue Lagoon tegemoet. Klik hiervoor op de roze websitebutton. Vroeger was de Scheg een heel leuk, schoon en goed onderhouden zwembad. Daar is nog weinig van over. Het is smerig, overal liggen haren op de gron slecht onderhouden, en zelfs aan een kinderglijbaan heb ik me open gehaald.


Speelpool het grootste overdekte speelparadijs in Gelderland en Overijsse. Of ontspan in het bubbelbad of sauna. In het weekend en tijdens feestdagen is de prijs € voor volwassenen en € voor kinderen.

Zondag september naar de Scheg geweest. We hadden een 10-badenkaart gekocht en we zijn welgeteld ca. Kom een dagje spelen, zwemmen en schaatsen in Deventer. De hele dag waterpret in het zwemparadijs, spelen in het speelparadijs en schaatsen op de ijsbaan.


Ook geniet je van een patatje met snack, drankje en ijsje! De schaatsbaan is onderdeel van een sportcomplex in de wijk Colmschate. Het complex bevat naast de ijsbaan onder meer een subtropisch zwembad en enkele sportzalen. Voordien werd er geschaatst in het IJsselstadion. De Scheg is de kunstijsbaan van Deventer.


Het zwemparadijs beschikt namelijk over verschillende baden, glijbanen en voorzieningen voor de kleintjes. Ga je met de kinderen naar dit zwembad , dan kun je samen met hen van de glijbanen roetsjen, in het recreatiebad ontspannen of gewoon de noodzakelijke zwemlessen van het zwembad volgen. Er is voor iedereen wat te doen.


Je vindt op deze pagina namelijk actuele aanbiedingen die je dagje weg een stuk voordeliger maken. Zwemparadijs In het zwemparadijs vind je diverse baden, glijbanen, een stroomversnelling en voor de kleintjes is er Pingo’s Island waar zij kunnen spelen met zand en water. Beleef samen een compleet dagje uit!


Krijg je schaatstechniek onder de knie tijdens de schaatslessen of kom voor een dagje uit met de familie schaatsen op de kunstijsbaan de Scheg. Fanatiekelingen meten hun prestaties met de schaats transponder.

Kinderen kunnen zich uitleven in de speeltuin die de Scheg heeft. De laatste zeven minuten van de blootwateryogales kun je heerlijk ontspannen drijven met behulp van drijfmiddelen. Deventer , die ook te vinden zijn in de rubriek de scheg ! Ook geeft hij wateryoga (uitsluitend met badkleding) in zwembad De Schaeck in Twello, elke dinsdag van 11. De wildwaterbaan van Zwembad de Scheg in Deventer. Deze Onslide is opgenomen met de GoPro.


Subtropisch zwembad de Scheg in Deventer. Naast de eerdergenoemde subtropische zwembaden in Overijssel is er nog een subtropisch zwembad te vinden in Deventer. Het is een ontzettend leuk zwembad waar jong en oud super veel waterpret kunnen beleven.


Je zou er kunnen zwemmen in de recreatiebaden, er is een golfslagbad. Bezoekers worden gelokt met een stakingsactie: een korting op de entree en een versnapering (patat of panini en een drankje). Hier beleef je samen met bewoner ‘Dave de Viking’ niet alleen een spetterend avontuur in zwembad de Blue Lagoon, maar begeleidt hij je ook naar de Noordpool voor 20.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.