woensdag 14 oktober 2020

Zwembad stiens

Stormbanen, springkussens en meer. Beursstands, presentatiezuilen etc. Huur ze bij jou in de buurt! Creëer buiten ook een thuisgevoel! Ontdek ons ruime assortiment!


Ga naar Leen Bakker of bestel eenvoudig online!

Indien u een badenkaart, kwartaal- of jaarabonnement voor zwembad It Gryn wilt aanschaffen, kunt u het Inschrijfformulier Jaarabonnement- Kwartaalabonnement-Badenkaart invullen en inleveren bij het zwembad. Een abonnement van zwembad It Gryn is uitsluitend te gebruiken bij zwembad It Gryn. U kunt ook kiezen voor het bv SPORT abonnement.


Op zaterdag oktober aanstaande zullen de balies van zwembad de Blauwe Golf en Kalverdijkje telefonisch niet bereikbaar zijn in verband met technische aanpassingen aan onze telefooncentrale. De zwemjuffen zijn top, als je vragen hebt kun je bij. Het heeft welgeteld binnenbasins en verwarmde buitenbaden. Hierdoor weet je zeker dat je ook op de drukste dagen genoeg plek hebt om rustig te kunnen zwemmen.


Om het hele bad heen is er een speelweide aangelegd.

Hier kun je heerlijk zonnebaden of gebruik maken van de. De meest volledige site met ruim 66. In samenwerking met zwembad “It Gryn” in Stiens mochten we gratis langs komen te zwemmen en werden we na het zwemmen getrakteerd op koffie met cake.


Bij het buitenbad is een peuterbad met leuke speelelementen. Het bad is geheel afgesloten van het diepe bad. Het buitenbad heeft niet alleen een familieglijbaan, maar ook een roetsjbaan, airtrampoline en speelgoed voor de kleintjes.


Daarnaast beschikt het zwembad over een grote ligweide en een terras bij de kiosk. Subtropisch zwembad Swimfun in Joure. Het zwemparadijs is dus een heerlijke plek om een dagje te genieten. Geniet bijvoorbeeld van de warmte en van de spannende én ontspannende attracties in ons overdekte zwembad.


Krijg je met dit warme weer in aantocht zin in een verfrissende duik? Meer dan 1leuke woonwinkels. Wij hebben onlangs de luchtbehandelingskast en luchtkanalen vervangen bij zwembad It Gryn in Stiens. Een zwembad in Stiens vindt u snel en gemakkelijk met Telefoonboek. Hiernaast kunt u een keuze maken uit een zwembad in Stiens.


Er zijn zwembaden met verschillende baden, zo zijn er tropische zwembaden, golfslagbaden en buitenzwembaden. Met maar liefst binnenbassins in één overzichtelijke ruimte is zwembad It Gryn het perfecte zwembad voor jong- en oud!

In de zomermaanden kan er daarnaast nog gebruik gemaakt worden van (extra) warme buitenbassins en bijbehorende zonne- en speelweide. Een subtropisch zwembad is erg populair! Niet in de laatste plaats vanwege de aangename warme temperatuur. Vaak heeft een subtropisch zwembad ook glijbanen en een wildwaterbaan of een stroomversnelling.


Ga ook lekker een dagje weg naar Swimfun in Joure. Het zwembad is gemakkelijk bereikbaar en heeft ruim voldoende parkeergelegenheid. Aquadisco in zwembad It Gryn - Stiens Disco zwemmen!


Zwembad : uitstapjes in Friesland.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.