donderdag 10 december 2020

Zwemles groningen helperbad

In de beide zwembaden organiseren we activiteiten zoals recreatief zwemmen, zwemles en verschillende groepslessen zoals AquaSport, Ouder en Kind zwemmen en Fifty Fit. Groningen in de wijk Helpman. In dit prachtige bad met een watertemperatuur van boven de graden verzorgen we met veel plezier onze lessen en willen we uitgroeien naar een complete zwemschool.


Er zullen dan ook regelmatig nieuwe zwemles groepen, doelgroepen en activiteiten starten. De leeftijdseis hiervoor is jaar. Vraag een vergoeding voor zwemles aan. Jouw zwemschool voor het complete zwem-ABC en aangesloten bij de erkende Nationale Raad Zwemveiligheid.


Voor alle leeftijden en voor iedereen! Ook als volwassene kun je je zwemdiploma A, B of C (nog) halen. We laten je weten wanneer je kunt beginnen. De inschrijving is gratis. Als ouder moet u dus zelf zorgen dat uw kind zwemles krijgt.


Zwemles is belangrijk voor uw kind. Regel dus nu de zwemlessen. Op de website van Sport0vindt u alle informatie over zwemlessen en zwemscholen.


In Sportcentrum Kardinge hebben we ook speciaal zwemles voor jongeren, die nog niet een zwemdiploma hebben gehaald. We begrijpen dat oudere kinderen niet mee willen zwemmen met de kleinere kinderen. Samen met andere leeftijdsgenoten geven we een ongedwongen les. De zwemles is voor jongeren tot jaar.


Het zwembad bestaat uit een meter bad in oude stijl en. De naam verwijst naar de drie belangrijke afdelingen diploma­zwemmen, water­polo en wedstrijd­zwemmen. Leerlingen die in de afzwemgroepen zwemmen en op alle onderdelen een voldoende hebben ontvangen een aantal dagen voor het examen een uitnodiging via de mail. Info over zwemles volwassenen groningen. Resultaten van zoekmachines!


Er zijn diverse soorten baden waarmee je kunt genieten van een glijbaan, zo zijn er binnenbaden en buitenbaden. Afhankelijk van het weer en de openingstijden kan je hier je keuze uit maken. Wil jij recreatief zwemmen of zwemles ? Bij Kardinge ben je altijd welkom! Het maakt niet uit of je gezellig een dagje wilt komen zwemmen of fanatiek les wilt hebben, bij Kardinge kan het allemaal. Dankzij hun steun kunnen wij beter doen waar wij voor staan: hulp verlenen!


Wij danken Bosch Car Service Autoborg dan ook voor deze samenwerking! Start zwemlessen in het Helperbad. Algemeen contact Stuur ons een e-mail Secretariaat: Ciska Venhoven Zwemlocaties: Helperzwembad.


Een samenleving waarin iedereen meedoet. Zwemschool aqua4you groningen - babyzwemmen, puppyzwemmen en zwemles abc, wij hebben geen wachtlijsten. Zwembad Helperbad - Waar Gaan We Zwemmen. Het Helperzwembad is een buurtzwembad waar u terecht kunt voor recreatief baantjes trekken, zwemlessen, speelmiddagen en nog veel meer. Dit gezellige buurt zwembad heeft een recreatief meterbad waar ook zwemles gegeven wordt en groepslessen.


Om leden te kunnen laten deelnemen aan georganiseerde competities en zwemwedstrijden is de vereniging aangesloten bij de KNZB. TriVia betekent Drie wegen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.