woensdag 30 december 2020

Zwemles muntendam

Zwemschool De Krabbelaar,voorheen Akwaak zwemschool Westerbroek, verzorgt zwem en snorkellessen zonder wachtlijst in het D. Nick is nog nooit met tegenzin naar zwemles gegaan, alleen maar met heel veel plezier. Elke les vooruitgang boeken en dat ook zien in het leerlingen volgsysteem is voor hem de drijfveer. Snelle resultaten en een blij kind met zwemmen dankzij jullie!


Locatie Muntendam en Stadskanaal. Direct starten of liever na de feestdagen? Kleine groepen, waarbij de docent in het water zit met de kinderen #128166; Regulier, één keer in de week minuten.


Indien gewenst twee keer in de week ook mogelijk. Eigenaar Hinke van der Veen draait op dit moment een succesvolle vestiging in Muntendam , hier krijgen in het weekend bijna 4kinderen zwemles. De Krabbelaar geeft zwemles volgens de EasySwim methodiek, in kleine groepen, waarbij het motto is: zwemles met een lach. Betrokkenheid en welbevinden zijn in dit concept de pijlers.


Inschrijven, de eerste zwemles , kijklessen, vakantie, oefenuur en tarieven. De inschrijfkosten bedragen € 50. Vanaf jaar kunt u uw kind inschrijven. Aanmeldformulieren zijn verkrijgbaar bij onze receptie van Sportcentrum De Kalkwijck of te downloaden via deze site. Bellen mag ook, maar door de vele zwemlessen die ik geef kan ik.


Subtropisch zwembad voor buitengewoon zwemplezier voor jong en oud. Met glijbaan, peuterbad en een wedstrijdbad waar ook zwemlessen worden gegeven. Met een enthousiast, gediplomeerd en gemotiveerd team geeft zwemschool de Krabbelaar zwemlessen volgens de richtlijnen van het Zwem-ABC van het Nationaal Platform Zwembaden - NRZ. Gisteren heeft onze zoon zijn A-diploma.


Wij kijken tijdens de lessen naar de individuele mogelijkheden van het kind en geven les volgens ons motto: zwemles met een lach! Zwemles voor alle kinderen, zwemmen voor ouderen, wedstrijdzwem-men en zomers lekker zwemmen in een buitenbad willen we graag allemaal blijven doen. Toch koos het huidige college in haar coalitieakkoord om te kiezen voor het zwembad in Muntendam. Deze lessen vinden plaats in het D. Zwemschool Dorien geeft zwemles in GRONINGEN, HAREN, SCHARMER (Harkstede) en KOUDUM aan kinderen vanaf jaar en is als erkend opleidings- en exameninstituut aangesloten bij het Nationale Platform Zwembaden-Nationale Raad Zwemdiploma’s.


Ook als volwassene kun je je zwemdiploma A, B of C (nog) halen. We laten je weten wanneer je kunt beginnen. Welkom bij de zwembaden van de gemeente Oldambt! Hieronder kunt u een keuze maken uit alle activiteiten die wij in de zwembaden bieden.


Opgeven voor zwemlessen in de. Zwemles Stadskanaal – Zwemles Muntendam – Oefenuurtjes – Baby- en peuterzwemmen – PeuterSurvival – Snorkelen – Survival – Aquasport lessen Sporthal en zwembad v. Alle kinderen in Menterwolde, die op augustus zwemles hebben voor diploma A of B, krijgen de kosten vergoed tot het betreffende diploma is behaald. Bekijk de reviews en beoordelingen van D. Hier vind je het adres, telefoonnummer en meer over D. Pietenzwemles bij zwemschool de Krabbelaar Muntendam.


Er is nog overleg gevoerd met een plaatslijke zwemschool voor overname maar dit heeft helaas niet tot een gewenst resultaat geleid.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.