woensdag 6 januari 2021

Zwembadzeil oprolsysteem

Zowel standaard maten als maatwerk. Ruime keuze zwembadafdekkingen! Met een zwembadafdekking zorg je dat je zwembad beschermt wordt van vuil. Voor de laagste prijs op Beslist. Zwembad oprolsysteem met manuele oprolzwengel.


Een zwembad oprolsysteem is tegenwoordig op de markt terug te vinden in tal van verschillende uitvoeringen.

Ondanks heel wat modernere mogelijkheden blijven zeer veel mensen toch nog steeds fan van het manuele, klassieke oprolsysteem. Om het oprollen van het zwembadzeil te vergemakkelijken, kan een oproller jou een heuse dienst bewijzen. Heb je het zwembad lange tijd afgeschermd laten liggen, dan is het ook weer even handig om het zeil te laten afrollen. De oprollers zijn vervaardigd in aluminium of inox.


Laat een oproller het werk doen om het zwembadzeil op te rollen wanneer je het zwembad weer gebruikt. Oprolsysteem voor zwembadzeilen. In ons assortiment hebben we zowel oprolsystemen voo der zomer zwembadafdekkingen als de lamellen afdekkingen.


Deze oproller voor het zwembad maakt het op- en af rollen van zowel een zomerzeil als lamellendek een stuk eenvoudiger en minder intensief. Het oprolsysteem zorgt er ook voor dat de zwembadafdekking ook een langere levensduur zal hebben.

Door aan het wiel te draaien zal het zeil. Bovendien kan je door het kopen van dit zwembad oprolsysteem rekenen op drie verschillende steunen, namelijk vast, mobiel (luchtbanden) en mobiel (RVS zwenkwielen). De rol is uitgerust met wielen en een knop.


Welke eisen je met andere woorden ook verbindt aan het zwembad oprolsysteem dat je wenst te kopen, het behoort hier bij Dekzeilenshop. Zo passen op de Cerland oproller zeilen van tot meter. Op het handbediend oprolsysteem Overdrive Toproller passen zeilen met een maximale breedte van meter, breder dan meter is wel mogelijk op aanvraag. Door uw zwembadzeil makkelijk snel en goed op te rollen kunt u snel weer genieten van een frisse duik!


Kies voor een oprolsysteem voor uw op maat gemaakt zwembadzeil Om uw zelfgemaakte afdekzeil gemakkelijk op uw zwembad en gemakkelijk van uw zwembad te nemen, maakt u het best gebruik van een oprolsysteem. Wil je het zwembad tijdens de zomer behoeden van beestjes? Leg dan een zwembadzeil dat dankzij de noppenfolie het water ook nog eens verwarmt. Een klassiek afdekzeil zal het water tijdens de winter beschermen tegen vuil.


Een grondzeil beschermt de zwembadbodem van scherpe voorwerpen. De maat van deze rol is aan te passen, zodat het rolsysteem op verschillende zwembaden past. Met de speciale beugels monteer je het rolsysteem eenvoudig op de rand van het frame van een opzetzwembad. Solarzeil niet inbegrepen. Afdekzeil zwembad gemakkelijk oprollen met een oprolsysteem Onze oprolapparaten zijn telescopisch.


Dankzij deze eigenschap zijn ze geschikt voor noppenfolies met diverse afmetingen. U kiest de afmeting die het dichtst bij die van uw noppenfolie ligt en verschuift het oprolapparaat tot de gewenste maat. De Deluxe 6wordt doorgaans geplaatst aan de korte zijde van het zwembad.

Wij doen zelf en met de grootste zorg de confectie van uw zwembadzeilen ! Doe dit na een grondige reiniging en droging. Hieronder heeft u een overzicht van de verschillende noppenfolie’s. ABRISUD: zwembadoverdekkingen en fabrikanten van zwembadoverdekkingen tegen fabrieksprijs, fabricage, levering, plaatsing en klantendienst.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.