dinsdag 12 januari 2021

Zwembad lekkage

Plaats vandaag nog uw lekkage opdracht op de website. Ontdek nu ons uitgebreide assortiment zwembaden. Creëer buiten ook een thuisgevoel! Jouw nieuwe favoriete Zwembadje kopen?


Bent u de gelukkige eigenaar van een zwembad ? Het is natuurlijk ideaal dat u uw conditie op pijl houdt doordat u van tijd tot tijd even lekker gaat zwemmen.

Een lekkage in het bad is dan ook erg vervelend. Wij sporen het lek voor u op: eenvoudig, trefzeker en kostenbesparend. Zwembaden maken gebruik van diverse filters, pompen, verlichting en bovenal grote hoeveelheden water.


Deze elementen zijn allemaal zeer gevoelig voor lekkages. Maar het kost u niet alleen veel water maar ook gas, elektra en chloor ! Het water dat weglekt uit uw zwembad wordt weer aangevuld met koud water dit koude water moet weer opgewarm gefilterd en behandeld worden met chemicaliën zoals chloor. AB Lekdetectie is gespecialiseerd in het vinden van de exacte plaats van de lekkage. Uiteraard zonder hakken en breken!


Om het oplossen van een lekkage makkelijker te maken bieden we u een uitgebreid rapport aan na het opsporen van de bron van een lekkage rond uw zwembad.

Lekkage rond uw zwembad opsporen en verhelpen. Hoe spoor je een lekkage in een zwembad op? Als je een lekkage vermoedt kan je een aantal stappen doorlopen om de oorzaak op te sporen. Laat het zwembad zakken tot het stopt. Wanneer het waterpeil stopt met zakken bij de lampen, dan weet je bijna zeker dat de oorzaak daar zit.


Verzoek hen om de lekkage op te laten sporen door een gespecialiseerd lekdetectiebedrijf. Heeft u uw zwembad lekkage niet kunnen opsporen? Onze zwembaden lekken niet minder of meer dan andere zwembaden. Maar heel zelden ontstaat een lekkage door een fabricagefout. Meestal ligt het aan de gebruiker(s) zelf.


Soms ontstaan gaatjes of scheurtjes gewoon door slijtage of door scherpe voorwerpen. Wij hebben alle soorten reparatie producten voor alle verschillende zwembaden. Wilt u advies over het zwembad repareren? De oorzaak is meestal te vinden in de aansluiting van de leidingen.


Deze kunnen stuk gaan door grondverzakking of fouten in de montage. Het komt ook voor dat het materiaal van de leidingen slijtage vertoont, bijvoorbeeld door de chemicaliën die voor het zwembad worden gebruikt. Een zwembad lekkage laten repareren door Waterwellness. Wij zijn gespecialiseerd in de renovatie van zwembaden en alles wat daarbij komt kijken.


Het is niet steeds gemakkelijk om een lek in een zwembad met toebehoren te vinden.

Onze eigen ontwikkelde onderzoeksmethoden laten toe om zonder kap- en breekwerk lekken in zwembaden en toebehoren te lokaliseren. Onze visie is: wij breken niets, enkel onze hersenen. Wanneer uw zwembadfolie kapot is kan dit zorgen voor lekkage en een zwembad lek wilt u natuurlijk voorkomen. De zwembad liner kan door de jaren heen beschadigen of verkleuren.


Onze specialisten kunnen voor u uw liner vervangen. Door de plaatsing van een gloednieuwe liner zal uw zwembad er weer prachtig uitzien en weer goed beschermt zijn. Zodra de lekkage is bereikt zullen de impulsen onderbroken worden en kunnen we de lekkage lokaliseren.


Als de zwembad lekkage is opgespoor markeren we de plek van de lekkage op de vloer. Hierdoor weet de installateur precies waar hij de vloer moet openmaken om het lek te repareren. Binnen uur ontvangt u een uitgebreide rapportage met. Controleer na uren het waterpeil van de emmer en van het zwembad. Indien het water in het zwembad meer gedaald is dan het water in de emmer, dan bevindt er zich waarschijnlijk een lek in uw zwembad.


Deze test kan niet uitgevoerd worden als het regent of tijdens de automatische vulling van uw zwembad.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.