vrijdag 15 januari 2021

Zwembadhoes intex

Zwembadhoes intex

Intex zwembadhoes tot goedkoper. Laat je inspireren door ons grote aanbod Intex. Bestel gemakkelijk online! Vandaag de dag is Wehkamp hét online warenhuis voor gezinnen. Kies uit 2producten vanaf € 20.


Zwembadhoes intex

Hij is geschikt voor Easy set zwembaden met een doorsnede van 3cm. Met overlap en voorzien van stevig nylon trekkoord rondom. Onze betaalbare producten zijn gemaakt om lang mee te gaan, net als de herinneringen van de mensen die ze gebruiken.


We maken deel uit van een werldwijde familie met meer dan jaar geschiedenis en ervaring op de teller. Dek het zwembad af met een afdekzeil om het beter te isoleren en vuil. Dan ben je bij Top-zwembadshop. Bij het kopen van een zwembad voor buiten kunt u altijd gebruikmaken van onze expertise. Een afdekzeil voor uw zwembad is waarschijnlijk de makkelijkste en goedkoopste manier om uw zwembad schoon te houden.


Bij Zwembadgigant hebben we voor de meeste zwembaden een bijpassend afdekzeil. Zorg ervoor dat het grotere vuil uit jouw zwemwater blijft! Voordelen van een intex afdekzeil ? Ze houden het zwembad langer proper en isoleren het tegen warmteverlies. Het zeil is voorzien van de nodige bevestigingskoorden en is behandeld tegen uv-stralen en schimmels. Materiaal: hoogwaardig polyethyleen.


Sluiting door middel van een koord. Kenmerkend voor deze zwembaden is de opblaasbare bovenrand van het zwembad. Deze blaast u op voor u het zwembad begint te vullen.


De rand blijft drijven en stijgt dus mee met het vullen van het bad. Daarnaast zorgen de gaten ervoor dat u het afdekzeil ook als het geregend heeft eenvoudig van het zwembad kunt halen. Maak je zwembad compleet met de accessoires van Praxis. Bijvoorbeeld een zwemba een afdekhoes of een grondvilt.


Gemakkelijk en snel thuisbezorgd. Prima afdekzeil voor het zwembad. Ik vind de gaten in de hoes waar het water uit kan lopen wel erg groot, hierdoor komen er nog makkelijk vuil of beestjes in het water. De hoes is gemaakt van hoogwaardig polyethyleen waardoor hij scheurbestendig en waterafstotend is. Het stijlvolle zwembad is gemaakt van duurzame materialen en kan maximaal 47.


Het hoogwaardige stalen frame maakt het zwembad zeer stabiel en duurzaam. Het zwembad kan snel en gemakkelijk worden opgezet. Deze duurzame hoes houdt je zwembad vrij van vuil, insecten en viezigheid wanneer het niet in gebruik is. Op zoek naar intex zwembadhoes tuinartikelen? Vind de voordeligste intex zwembadhoes tuinartikelen op VERGELIJK.


Staat hier uw gezochte afdekzeil of zwembad afdekhoes niet bij informeer dan bij ons naar de door u gezochte covers of afdekzeilen voor uw zwembad. Jilong solar covers of zomer zwembad afdekzeilen zijn 1micron en zijn van een speciaal soort noppenfolie gemaakt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.