dinsdag 29 december 2020

Zwemmen heijderbos

Wij willen hier een beschrijving geven, maar de site die u nu bekijkt staat dit niet toe. Sportactiviteiten zoals o. Beleef de grootste kicks, boven en onder water, in een spectaculair zwemparadijs. Bedwing de kolkende stroom van de wildwaterbaan, de allersnelste van Center Parcs. Een greep uit het aanbod: Discover Scuba Diving, Kinder-doe-ba Baby zwemmen , spannende stroomversnelling, golfslagba Sauna, Turks stoombad en een prachtig koraalbad in de verzonken stad.


Of verken de rustgevende onderwaterwereld van een verzonken sta tussen exotische vissen.

Laat je meevoeren op de sensationele wildwaterbaan, deins mee op golven of snorkel tussen de tropische vissen. Dat wordt dus urenlang waterplezier voor jong en oud! Meegevoerd worden op de sensationele wildwaterbaan, meedeinen op golven of snorkelen tussen tropische vissen. Het was de eerste keer dat we hier waren om te zwemmen , en de indruk was erg goed!


In de Limburgse Peel kan je heerlijk zwemmen , deinen in het golfslagbad en roetsjen van de glijbanen. De kids vermaken zich prima in het Kinder-Doe-Bad met de koninklijke kikkerfamilie en de octopus. Zwemmen , spelen of verkleden: zij kunnen zich helemaal uitleven!

De Glijbaan, De waterpiste(familieglijbaan), Wildwaterba.

Een bezoek aan de Kids Disco mag natuurlijk niet ontbreken. In een bosrijke vallei, met een indoor jungle-speelparadijs. Hier stap je als avonturier van de ene wereld. In het noordelijkste puntje van Limburg, dichtbij Nijmegen.


Wat is me dit goed bevallen! Het Heijderbos is echt een geweldig park. Heerlijk natuurlijk om binnen te blijven, verwarming aan en gezellig samen iets doen. In het zwembad vind je glijbanen voor kinderen en volwassenen, een golfslagba bubbelba wildwaterbaan, stroomversnelling, kinderbad en buitenbad. De golven in het Heijderbos zijn zeer laag en stellen daarom niks voor.


De kinderen spelen in de uitdagende Jungle Dome en het zwembad. Gelegen vlakbij de Duitse grens op een half uurtje van Nijmegen. Ze kunnen nieuwe dingen ontdekken waar ze nog weken over zullen napraten.


Parkvakanties bezocht afgelopen jaar zowel De Eemhof als Het. De huizen zijn van alle gemakken voorzien en hebben bijvoorbeeld een luxe keuken en badkamer.

Ook hebben de huizen een gezellige tuin waarin je kunt eten, spelen en zonnen. Naast subtropisch zwembad het Heijderbos zijn er ook andere voorzieningen te vinden. Center Parcs het Heijderbos is daarmee een geschikte vakantiestek voor het hele gezin.


Je kunt op het park naast zwemmen in het subtropisch zwembad het Heijderbos ook gebruik maken van andere faciliteiten. Zelf heb ik een periode gewerkt bij centerparks Heijderbos. Je zou bijvoorbeeld naar de Jungle Dome kunnen gaan, waar je op leerzame expeditie gaat. Een leuk park en een leuke omgeving waar genoeg te doen is. Like en abonneer voor meer!


Houdt rekening als je met openbaar vervoer komt dat je een aardig stuk moet lopen om bij centerparks te komen. Bij Arovite kunt u genieten van de fijnste beauty – en wellness behandelingen. Ervaar een van onze ontspannende massages en de meest aangename verzorging van uw huid!


En na ons bezoek aan dit mooie park in Limburg, zijn we het daar absoluut mee eens.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.