maandag 15 maart 2021

Zwembad hoornse vaart openingstijden

Ruime Keuze Hotels Wereldwijd. Mis de Aanbieding van de Dag niet. Boek uw hotel nu, tot korting! Laat je inspireren door ons uitgebreide assortiment zwembaden.


Hier vindt u de openingstijden van zwembad Hoornse Vaart. Het 50-meterbad is op woensdag en donderdag vanaf 17.

Kerstvakantie ABC Zwemles Red je Vriendje Openingstijden Tarieven Contact. Volop kerst in zwembad Hoornse Vaart. Kom lekker zwemmen bij zwembad Hoornse Vaart. Zaterdag en Zondag van 08.


Sportcomplex Hoornse Vaart staat vooral bekend om het zwembad. Het zwembad beschikt over diverse baden, wellness faciliteiten en een prachtig buitenterrein. Dit is misschien wel het meest uitgebreide zwembad van Noord-Holland.


U bent hier écht een dagje uit! Hier staan de tarieven voor zwembad Hoornse Vaart.

Op deze pagina vindt u de tarieven voor dagkaarten, 10-badenkaarten en het Sportpaspoort. Naast kwaliteit staat plezier voor het kind bij de zwemlessen in zwembad Hoornse Vaart in Alkmaar voorop. U kunt bij onze lessen altijd meekijken via een scherm, vanaf de tribune of uit de hal. Voor ouders die de lessen bijwonen is er gratis WiFi in het zwembad.


Binnen beschikt het bad over diverse zwembaden en een Waterspeeltuin en Golfslagbad. Zwembad Hoornse Vaart is misschien wel het meest uitgebreide zwembad van Noord-Holland! Daarnaast zijn er (interactieve) attracties zoals de glijbaan, duikplanken en de bucketgame. Tijd voor een momentje voor jezelf?


Dat kan bij de WellnessFaciliteiten. De meest volledige site met ruim 66. Hoornse Vaart - Sport- en recreatiecomplex Sport- en recreatiecomplex bestaat uit een zwembadcomplex, sporthal, spiegelzaal, trampolinehal (JumpSkillz Alkmaar) en een Health Center (fitness). Het animatieteam van Alkmaar Sport pakt uit met gratis animatie op de dinsdag- en zaterdagmiddag. Op zaterdag december wordt het zwembad tijdens het discozwemmen omgetoverd tot een kerstparadijs.


De waterspeeltuin geeft zwemplezier aan onze kleinste bezoekers. Tussen het oude gedeelte en het overkapte meterbad is een bassin aangelegd met speelattributen voor peuters en kleuters. Pompjes, fonteintjes, een glijbaantje en allerlei andere attributen in circa centimeter water.


Beleef het spetterend amusement van zwembad Hoornse Vaart. Hop van drijvend speeleiland naar speeleilan flits van de reuze glijbaan met licht- en geluidseffecten en trotseer het golfbad. Verder beschikt de Hoornse Vaart over glijbanen en een buitenbad met een ligweide, bereikbaar via enorme glazen schuifpuien.

Daar is ook een speeltuin met een permanent springkussen. Kortom, misschien klopt het wel, dat dit een erg leuk zwembad is. Zwembad de Hoornse Vaart is het leukste zwembad aan de kust. Met zes zwembaden waaronder een m bad is dit wel het meest uitgebreide zwembad van Noord-Holland. Trek er gerust een hele dag voor uit, want er valt genoeg te beleven!


Momenteel is er een korte wachtlijst, bij sommige groepen kan er zelfs al direct gestart worden! Wie van swingen, zwemmen, gezelligheid en fijne muziek houdt kan één keer in de maand bij zwembad Hoornse Vaart lekker uit zijn dak gaan: elke maand is er namelijk Discozwemmen! Elke keer is er een nieuw thema en wordt het zwembad helemaal volgens het thema aangeklee bijvoorbeeld in piraten- of circussfeer. Wil jij de leerlingen heerlijk laten genieten van een dag waterpret, glijden van de vetste interactieve glijbaan of zwemmen door de grote golven in het golfslagbad? Versla je klasgenoten in de Bucketgame waarbij snelhei licht en water centraal staan.


Raak alle verlichte knoppen zo snel mogelijk aan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.