dinsdag 30 maart 2021

Zwemmen borger

Telefoonnummer, reviews en meer! Faites-vous livrer des Burgers par les Restaurants à proximité ! Wedstrijdbad vrij zwemmen Zaterdag 13. Wij zijn een middelgrote, gezellige en leuke zwemclub uit Borger. Wij zijn gericht op het wedstrijdzwemmen op lokaal, regionaal en internationaal niveau.


Hieronder vindt u meer informatie over het binnenbad Hunzedal te Borger en het buitenbad Hunzepark te Gasselternijveen.

Een binnenbad waar u het hele jaar terecht kan voor zowel recreatief zwemmen , banen zwemmen en zwemlessen. Een buitenbad waar u tussen mei en september heerlijk in de buitenlucht kunt zwemmen. Zwemplassen in de gemeente Borger -Odoorn. In de gemeente Borger -Odoorn kun je op drie plekken zwemmen in zwemplassen.


Het water in deze plassen wordt gecontroleerd door de waterschappen. Zwemmen in andere wateren wordt afgeraden. Kinderen vanaf jaar of met minimaal een A-zwemdiploma mogen zonder toezicht komen zwemmen.


Het meenemen van opblaasbare elementen is toegestaan, tenzij het druk is. Het zwembadpersoneel bepaalt wanneer het druk is.

HunzeOutdoor is gevestigd op locaties: Hunzedal in Borger en Hunzepark in Gasselternijveen. Wij zijn gespecialiseerd in verjaardagsfeestjes voor kids van tot jaar. Op onze unieke outdoorlocaties in het Hondsruggebied (Gasselternijveen en Borger ), waant u zich even in een andere wereld. Heerlijk midden in de natuur bezig zijn.


HunzeOutdoor organiseert activiteiten die er op gericht zijn zowel actief, sportief en indien gewenst competitief bezig te zijn. Het leukste dagje uit van Nederland. Commandez des Burgers Livrés par les Restaurants à proximité ! Zaterdag januari was de tweede ronde van de landelijke verenigingscompetitie. Zwemclub Borger komt daar samen met zwemclub Nova uit onder de naam de Zwemlinie. Wij zwemmen in de landelijke A-competitie, de op naar hoogste klasse van Nederland.


Zwemmers die nog geen wedstrijden zwemmen worden hiervoor uitgenodigd. Deze wedstrijd moet gezien worden als een training. Hunzeoutdoor heeft een binnenbad Hunzedal te Borger en een buitenbad Hunzepark te Gasselternijveen. Baantjes zwemmen is een leuke en gezonde manier om aan je conditie te werken. Zeker als je niet direct de behoefte hebt om in een vaste groep te sporten.


Pagedal biedt je de gelegenheid om vrij te zwemmen op momenten waarop het zwembad exclusief voor banenzwemmers geopend is. Even buiten het dorp Borger , aan de grens van het Drentse bosrijke natuurgebied de Hondsrug, vindt u camping en Vakantiepark Hunzedal. Hunzedal is een kindvriendelijk en veelzijdig vakantiepark dat gelegen is aan een recreatieplas.


Als het mooi weer is, kunt u ook lekker naar het strand aan het recreatiemeer.

En wie weet heeft u tijd om even uit te rusten op een strandbedje bij het Beach House. Kunt u meteen een drankje bestellen. Op zoek naar leuke lokaties waar honden kunnen zwemmen. Kijk op de website van DoggyDating. Met je hond naar het zwembad.


In Nederland zijn er (voor zover wij weten) zwembaden speciaal voor honden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.