woensdag 19 mei 2021

Zwemmen in volendam

Visit the best attractions in the Netherlands with Amsterdam Excusions! You Cruise Through The Canals. Vind hier alle deals in Amsterdam! Voor recreatief zwemmen en div.


Wij hebben een binnen- en een buitenbad.

Zwembad de Waterdam is hét recreatiebad van Edam- Volendam en omstreken. Met het Nederlandse weer is dat geen overbodige luxe. U kunt dagen per week en bij elk weertype bij ons terecht. Al jaren zwem ik bij zwembad de Waterdam met veel plezier. Sinds het vrijzwemmen (banen zwemmen )s avonds is gestructureerd is er genoeg ruimte en is het nog fijner.


Gister middag onder schooltijd wezen banen zwemmen buiten in graden met een zonnetje op je gezicht. Ook een compliment voor het lieve personeel.

U kunt vrij zwemmen buiten de aquarobics, aquakids en de medische zwemuren om. Aqualessen duren minuten en tijdens het ABC zwemmen ligt er een lijn in het water waardoor u alleen aan de raamzijde kunt zwemmen. Bent u op zoek naar een leuke activiteit in Volendam ? Dan is zwemmen of bowlen misschien wel iets voor u. Zin om lekker te spetteren?


Breng een bezoekje aan het schoonste en leukste zwembad van VolendaDe Waterdam. Dit jaar heeft de provincie Noord-Holland de Purmerringvaart toegevoegd aan de lijst met officiële (veilige) zwemplekken. De brede vaart tussen Purmerend en Edam- Volendam is in februari nog helemaal uitgebagger dus voor een frisse duik ben je hier aan het goede adres. Zwembad De Waterdam is een van de grootste en gezelligste zwemcomplexen van Nederlan gelegen in de gemeente Edam- Volendam.


In onze binnen-accommodatie beschikken wij over een instructieba een meter wedstrijdbad en een subtropisch recreatieba voorzien van een meter lange glijbaan, wildwaterkreek, jet-streams, uitzwembasin, peuterba whirlpools en restaurant. Dit evenement wordt geheel verzorgd door openwaterswimming. Een waar huzarenstukje is geleverd bij de grondige verbouwing van zwembad “De Waterdam”. Precies volgens planning kon maandagmiddag de eerste zwemles gegeven worden in het grote zwembassin van het binnenbad. De afdeling Waterpolo is enige jaren.


Recreatief zwemmen of waterplezier beleven is alle dagen van de week mogelijk in het zwembad in Purmerend.

Welkom bij de Pinguins te Volendam ! Deze website is dé plek waar u alle informatie kunt vinden over het aangepast zwemmen bij onze vereniging. Zwemschool Marieke – locatie Marinapark Volendam biedt verschillende zwemlessen in Volendam aan. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen. Geniet in één van de grootste en schoonste binnenzwembaden in Nederland en ga zwemmen. Met deze WL Deal kun je voor zowel kinderen, als volwassene een entree kaartje kopen.


Op De Dijk in Volendam en in het Centrum van Edam vindt u diverse goede restaurants. Zoals u van een mag verwachten zijn de visspecialiteiten altijd vers en van hoge kwaliteit. Maar als u de tijd neemt om langs de restaurants te lopen en een blik op de kaart te werpen, zult u zien dat er verrassend veel variatie te vinden is. Ook - of misschien wel júist - als je meestal naar een ander zwembad gaat is het de moeite waard om eens ergens anders te gaan zwemmen met je kinderen: dus ga eens naar Edam! Zwembad De Waterdam is heerlijk voor een dagje zwemmen in de vakantie.


Je kan zwemmen (schoolslag), maar hebt weinig tot geen open water ervaring. SwimChallenge Volendam 5-km. Volendam - Sport Zaterdag en zondag vond in het buitenbad van De Waterdam het Open N. De organisatie was in handen van de Open Water Swimming Club. Daarna konden de eerste twee zwemmers een Engelse Mijl zwemmen in het water dat graden was. Het park heeft een eigen jachthaven, en talloze vakantiehuisjes.


In het marinapark kunt u een sloep huren, watersporten, zwemmen en fietsen huren. Er zijn verschillende organisaties die dagtochten en excursies organiseren in Volendam. WARDER – De zwemmer voor wie het zwembad te klein is, kan het beste naar zwembad Warder aan het Markermeer gaan.


Met kleedhokjes, een kantine, speeltoestellen, een pierenbad en plek genoeg om te zwemmen , is er voor iedereen wel wat wils.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.