maandag 14 september 2020

Zwembad berlijn tropical island

Reserveer online, laagste prijzen. Makkelijk, snel en veilig boeken! Uw boeking direct bevestigd! Snel en veilig online boeken. Lees echte reviews en boek nu!

Snel, eenvoudig, gemakkelijk. Berlijn is beoordeeld met een 2. Vergelijk alle aanbieders op Zoover. Het belevingslandschap kunnen gasten die overnachten uur per dag benutten. Altijd mooi weer en tropisch warm, witte zandstranden, palmbomen en het geluid van watervallen op de achtergrond. C, witte zandstranden, zwembaden , sauna’s, glijbanen, restaurants, het geluid van watervallen, een subtropisch dorp en dat allemaal in één gebouw.


Je vindt hier prachtige binnen- en buiten zwembaden met glijbanen, waar je heerlijk kunt zwemmen. Ontdek wat je nog meer kunt beleven in het grootste indoor subtropisch zwemparadijs ter wereld.

Tropical island is een zeer verzorgde en schone park. We hadden ook een kamer geboekt en die was ook prima. Zin in een strandvakantie? Europa’s grootste Tropische sauna- en spacomplex. Dat wordt volop ontspannen aan de rand van het regenwoud!


Niet verbazingwekkend als je weet dat er ruimte is voor 8. In het grootste tropische zwemparadijs ter wereld staan de bezoekers indrukwekkende shows met dansers uit allerlei landen en fantastische sportmogelijkheden te wachten. Wij gingen alleen om te zwemmen. De kosten vielen mij want we kochten een early-bird ticket. Eventueel een uur extra kopen. Boek nú betrouwbaar en snel bij Bebsy.


Laat je inspireren door ons uitgebreide assortiment zwembaden. Bijna letterlijk in the middle of nowhere. Het is eigenlijk de betere versie van center parca maar dan onder een dak. Hier beleven jong en oud in het mega tropische zwemparadijs een spectaculaire vakantie.


Hier kunt u oneindig genieten van waterpret met (water) attracties voor alle leeftijden.

Heeft u toch eventjes voldoende van deze geweldige en grootse waterpret? The biggest rideschannel from ! Het terrein van 6mligt midden in de natuur en biedt veel privacy. Het vakantiehuis is tevens voorzien van een barbecue en tuinmeubilair, zodat u lekker kunt genieten van een barbecue of de zon.


Saskia ging een dag naar dit bijzondere ‘ zwembad ’. Ja, zwembad tussen aanhalingstekens, want het is veel meer dan dat. Het is de grootste tropische vakantiewereld van Europa en biedt talrijke glij-, bad- en wellnessaanbiedingen. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen. In de voormalige zeppelinloods vindt u een dicht regenwou een tropische zee, een fantastische lagune, zandstranden, exotische plantsoenen en prachtige orchideeëntuinen met een constante temperatuur van graden. Speciaal voor de kleinste badgasten is er een kindergedeelte met waterspeelgoe een fontein, een waterspeeltafel en een strandje waar je je eigen zandkasteel kunt bouwen.


Is twee dagen zwemparadijs wat teveel voor jou? De hal is 3meter lang, 2meter breed en 1meter hoog en heeft een oppervlakte van 66. Ook Potsdam en Dresden zijn niet ver, ca.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.