vrijdag 25 september 2020

Zwembad dukenburg nijmegen

Stormbanen, springkussens en meer. Beursstands, presentatiezuilen etc. Huur ze bij jou in de buurt! Boek uw Hotel in Nijmegen online.


Zwembad Dukenburg is de sportieve ontmoetingsplek voor de inwoners van Dukenburg en omgeving.

U kunt bij ons terecht voor zwemlessen voor kinderen en volwassenen, recreatief zwemmen, en natuurlijk kunt u ook uw conditie verbeteren met een van onze aquasporten. Kunt u iets niet vinden op de website? Neem dan contact met ons op.


Vanaf richting Venlo: volg de Aen neem afrit Nijmegen – Dukenburg. Bij het winkelcentrum houdt u links aan. Het zwembad levert een basisaanbod aan zwemfaciliteiten en is thuisbasis voor Nijmeegse zwemverenigingen.


Dit bedrijf is dagen per week geopend.

Wij hopen u snel te mogen ontmoeten en zien er naar uit uw kind één van onze zwemcursussen aan te bieden. Het bezoek komt hoger uit dan begroot. Welkom op de site van NV Sportfondsen Nijmegen.


Op deze website vindt u informatie van uw favoriete zwembad in Nijmegen. Maak links boven, naast het logo, een keuze voor uw favoriete zwembad in Nijmegen. Sportfondsenbad Dukenburg is een overdekt zwembad met een 25-meter bassin en een instructiebassin. Het is er heerlijk zwemmen , de instuif met gim op. De accommodatie beschikt over een vergaderruimte.


U kunt er terecht voor recreatief zwemmen, zwemlessen en u kunt deelnemen aan verschillende aquasporten. Er zijn verschillende aanbieders van zwemlessen in Nijmegen , op verschillende tijdstippen (ook in het weekend of rechtstreeks vanuit school). Voor kinderen met watervrees zijn er speciale lessen. Heeft u een laag inkomen en kinderen van tot en met jaar die nog geen zwemdiploma A hebben? Bekijk de film op ons kanaal.


Ga lekker baantjes trekken of vrij zwemmen bij een zwembad in Nijmegen ! Het was een lange strijd geweest maar ook Nijmegen had met deze opening een modern zwembad , waardoor het nog beter voor de dag kan komen in de statistieken en onderzoeken naar het zwemgedrag in Nederlan waar Dr.

Muntendam in zijn toespraak uitgebreid op inging. De vrijwilligers worden onder andere door de stichting AED Dukenburg opgeleid in het verlenen van reanimatie en het bedienen van een AED-apparaat. Het opstapstation staat bij.


Actueel adres, telefoonnummer en openingstijden voor Dukenburg Zwembad in Nijmegen vindt u in dé lokale bedrijvengids - Detelefoongids. Zoek op Infobel andere bedrijven in de. Roep om twee nieuwe zwembaden voor Nijmegen. NIJMEGEN - In Nijmegen moeten binnen tien jaar twee nieuwe zwembaden zijn gerealiseerd: een modern innovatief wedstrijdbad van meter voor heel Oost-Nederland en een wijkbad voor stadsdeel Dukenburg.


Snel groeiend Nijmegen -Noord wil zwembad. NIJMEGEN - De (jonge) bewoners van de Waalsprong staan te springen om een zwembad in hun stadsdeel. Veel bewoners in Nijmegen -Noord wijken nu uit naar De Helster in Elst, de Grote Koppel in Arnhem en Laco in Bemmel. Vanuit sociaal belang bieden wij in en voor Dukenburg zinvolle vrijetijdsbesteding aan.


Wij brengen mensen bij elkaar, die op verschillende gebieden gezamenlijk actief willen zijn met anderen, die hun kennis en vaardigheden willen delen en onderhouden. Wij doen dit in een open en vertrouwde omgeving zonder winstoogmerk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.