dinsdag 8 september 2020

Zwemmen kardinge

Vanuit medisch oogpunt kan zwemmen in water van graden zinvol zijn. Op donderdag en vrijdag hebben we in het instructiebad warmwater zwemmen bij een waterdiepte van 40m. In het sport- en recreatiegebied Kardinge zijn er twee mogelijkheden om te gaan zwemmen. Je kan gaan zwemmen in één van de verwarmde zwembaden van sportcentrum Kardinge of juist in de openlucht in het Zilvermeer.


Inschrijven voor de zwemlessen kan vanaf jaar en is gratis.

Afhankelijk van de dag of het tijdstip van de zwemlessen kan er een korte wachtlijst zijn. Schrijf je kind daarom nu in. Meer dan een half miljoen tevreden bezoekers komen elk jaar naar het sportcentrum. Maar liefst een half miljoen tevreden bezoekers komen elk jaar naar het sportcentrum. Zwemles is noodzakelijk en een cadeau dat een leven lang meegaat.


Kijk direct of u recht heeft op een vergoeding! In Kardingen heb je banenbad en vrij zwemmen ba ga mss eest naar banenbad en daarna nog even vrij zwemmen.

Na zwemmen even heerlijk warme douch pakken, zoals je dat normaal ook zou doen! Als je na omkleden weer naar buiten loopt bij Kardinge , zul je denken waarom heb ik dit niet eerder gedaan! Zo vind je er onder andere een restaurant, maar ook een fitnesscentrum, een schaatsbaan en een zwembad.


Heb je zin om een dagje te ontspannen in het heerlijke water? Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen. In het complex, dat een opvallend uiterlijk heeft, bevindt zich de ijsbaan van Groningen, een subtropisch zwemba een wedstrijdzwemba een school (Alfa-college), sportzalen, een ijshockeyhal, squash- en tennisbanen. Een binnenzwembad heeft als voordeel dat je geen rekening met het weer hoeft te houden. Ook bij regen of kou is een binnenzwembad gewoon open en kan je lekker gaan zwemmen.


Is het lekker weer buiten ben wil je gaan zwemmen in een. Veelzijdigheid in Kardinge. De bloemrijke bermen en graslanden zijn bijzonder. Kardinge is een verrassend natuurgebied en zó dicht bij de stad Groningen.


We vinden daar soorten als grote ratelaar, rietorchis, margriet, knoopkruid en paarse morgenster. Loop door het Beijumerbos en je hoort de verschillende zangvogels. Je ziet hier naast de wilde eend ook smienten, kuifeenden en slobeenden.

Heel soms zie je tegen de avond een kerkuil over het land scheren op zoek naar een prooi. Aan de noordkant van Kardinge ligt het lintdorp Noorddijk. In de bossen hoor je vaak veel vogels.


Tijdens dit zwemuur zwemmen alleen vrouwen. Het zwemmen is speciaal bedoeld voor allochtone vrouwen en voor vrouwen die, om welke reden dan ook, niet kunnen of willen zwemmen in het bijzijn van mannen. Dit wordt een verjaardagsfeestje om nooit te vergeten. Zwemmen of schaatsen en daarna lekker smullen. Bij Zwembad Kardinge kan je heerlijk zwemmen.


Of je nu baantjes wilt zwemmen , een groepsles wilt volgen, lekker wilt spelen (met je kinderen) of heerlijk ontspannen in de golven wilt liggen, dit is allemaal mogelijk. Er is een subtropisch recreatieba een instructiebad met beweegbare bodem en een meter wedstrijdbad met beweegbare bodem. Naast deze reguliere zwemactiviteiten is het goed vertoeven in onze hedendaagse kantine.


Volg van hieruit de verrichtingen van uw kin familie of relatie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.