woensdag 22 juli 2020

West indische kers

Coolblue: Alles voor een glimlach. Specialistisch advies nodig? Het heeft medicinale eigenschappen tegen o. West Indische kers is een struik die oorspronkelijk groeit in het noorden van Zuid-Amerika en het Caraïbisch gebied. Het is een kleine, breed vertakte, groenblijvende, 2-m hoge boom of struik met fijn behaarde takken.


Oost- Indische kers , Kapucijnerkers of Indische waterkers.

Zowel de bladeren als de bloemen zijn eetbaar maar de plant is ook mooi om te zien. Ook kunt u kiezen uit poeder west-indische kers extract. West-Indische kers had een naam geweest die de lading beter dekt. Er zijn west-indische kers extract leveranciers, vooral gevestigd in East Asia. Pluk de groene, niet rijpe zaden en zet ze paar uur in flink gezouten water om het vocht uit de zaden te trekken.


Spoel ze goed af, laat ze uitlekken en dep ze daarna droog. Doe de zaden in een jampotje en giet hier een azijn naar keuze overheen. Wanneer je zaailingen zou willen verspenen raken ze snel beschadigt.

Bovendien groeit indische kers vrij snel waardoor ze relatief makkelijk zelf te kweken zijn. Vanwege zijn pittige kruidige smaak werd de plant waarschijnlijk geassocieerd met Indië en ontstond op die manier de Nederlandse naam. De plant op een andere manier bekeken.


Een brede verscheidenheid aan west-indische kers extract-opties zijn voor u beschikbaar, zoals fles, trommel. We hebben resultaten gevonden voor West-indische kers in het puzzelwoordenboek. Log hier in om direct te kunnen beginnen met schrijven (je LinkedIn gegevens worden nooit gedeeld).


Daardoor doet zij het ook uitstekend in een grote pot of kuip op het terras of op het balkon. De bloemen hebben een licht pittig-peperig-poederige smaak, geweldig mooi en lekker in salades of bijvoorbeeld op een smeerseltje op plakjes stokbrood. De blaadjes zijn wat peperiger dan de bloemen en ook lekker en mooi in salades, voorgerechten, etc. Le temps des cerises in het franse wijst dat naar de goede ouwe tijd. Oost- indische kers heeft sierlijke bloemen in talloze oranje, goudgele, rode en bruinachtige tinten en zelfs in crèmeachtig wit.


De donkergroene, ronde bladeren die aan parasols doen denken, omlijsten de bloemenpracht. Prutser hier boven heeft mij er over ingelicht dat hij in Suriname twee soorten kent die kers genoemd worden. Wat mij betreft is het probleem opgelost.


Er zijn twee soorten planten die allebei in de tropen gekweekt worden en kers worden genoemd. Werkzame stof in de Acerola kers. De bloemen zijn oranje, geel en oranjerood van kleur.


Oost Indische kers (Tropaeolum majus) is een plant met bijzonder gevormde bladeren en prachtige kleurige bloemen.

Het zaaien en laten groeien is heel makkelijk. Heb je wel eens oost- indische kers geproefd? Ik ben dol op oost- indische kers , want je kunt hem gebruiken als bloem, kruid en groente!


De blaadjes, de bloemen en de verse grote groene zaden hebben een scherpe ‘ kers ’ smaak. Zoals je kent van radijs, tuinkers of. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund.


Marktplaats kan daardoor minder goed werken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.