woensdag 29 juli 2020

Vliegenlamp

Effectieve vliegenbestrijding in de stal met onze elektrische vliegenlampen. Op zoek naar een professionele elektrische vliegenvanger voor in de stal? Diverse elektrische vliegenvangers.


Bestrijd vliegen veilig zonder gif. Eenvoudig online te bestellen.

Voorkom vliegen, bestrijd maden. Voor 23:bestel Morgen thuis. Wat je ook zoekt, je vindt het bij Kabelshop. De effectieve en hygiënische oplossing tegen insecten! Soorten insectenbestrijding.


Insectenbestrijding al vanaf €05! Om een voor u geschikte vliegenlamp te vinden is de toepassing van belang. U kunt aan de linkerzijde van de pagina daarom gemakkelijk de vliegenlampen filteren.

Uw garantie voor de beste prijs! Met een vliegenlamp of insectenlamp bestrijdt u vliegen en andere vliegende insecten zoals muggen en wespen. Dat kan via ultraviolet licht, via ultrasoon gelui via geurtjes en met kleefstof en elektrocutie.


Vanwege het gemak werkt een vliegenlamp vrijwel altijd op netvoeding. Eenmaal binnen blijven ze kleven op de kleefplaat. Dit is een stuk discreter dan elektrocutie. De vliegenlamp heeft een bereik tot vierkante meter en wordt.


Door het aanbrengen van reflectoren achter in het wandmodel elektrische vliegenlamp wordt de hoeveelheid UV-A in de ruimte verhoogd. Daardoor worden wel meer vliegende insecten naar het toestel gelokt, echter niet op de plaats waar het daadwerkelijk afvangen van de vliegende insecten gebeurt. Deze lampen nemen een minimale hoeveelheid ruimte in beslag en kunnen in vrijwel elke ruimte gebruikt worden. Vliegenlamp met een bereik van 90m² die vliegen rondom(360°) vangt.


Er kan onder andere gekozen worden voor de Kerbl Mini- vliegenlamp Minikill, dit is een energie besparende LED UV-lamp met een afneembaar opvangbakje. Een vliegenlamp met lijmfolie is voorzien van een UV-lamp waarmee vliegende insecten worden aangetrokken. De insecten komen in de vliegenlamp vast te zitten aan de lijmfolie. Hierdoor is dit type vliegenlamp uitermate geschikt voor ruimten waar eten wordt geserveerd omdat er geen deeltjes van de insecten in de ruimte terecht kunnen komen. Deze vliegenlamp is voorzien van 2x 15w tl buizen, ophangketting en een lok-middel reservoir.


Bij deze lampen worden de vliegende insecten wanneer ze bij de vliegenlamp zijn aangekomen geëlektrocuteerd.

De dode beestjes komen vervolgens in een opvangbak terecht. Het is dat het appaat na nog geen minuut al vliegen te pakken had anders had ik m direct terug gestuurd. Nu heb ik de bevestiging gelijmd met hot glue en dit lijkt te houden.


ECOstyle Gazon prijzen vergelijken. Bespaar tot wel via kiesproduct. Telefoonnummer, reviews en meer! De elektrische vliegenlamp trekt vliegen aan door middel van ultraviolet licht. Het opvangbakje is gemakkelijk te legen.


Door een goed onderhoud zal de vliegenlamp nog heel lang effectief werken. De getroffen insecten vallen naar beneden in een opvangbakje. Deze weg spattende deeltjes kunnen tot wel meter van de vliegenlamp terecht komen.


Deze deeltjes infecteren werkbladen, apparatuur en voedsel. Bij GAMMA vindt u alle ongediertebestrijding. Van vliegenlamp tot mollenklem. Een blauw-paarse lamp, die veel ultraviolet licht uitstraalt, trekt de beesten uit de doelgroep aan.


Om de lamp is een metalen netwerk bevestigd waarop hoogspanning wordt gezet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.