maandag 13 juli 2020

Vliegenplaag in huis

Effectieve producten bestel je op Kabelshop. Wat je ook zoekt, je vindt het bij Kabelshop. Informatie over vochtbestrijding. Elk vochtprobleem lossen wij op. Gratis en vrijblijvende offerte.


Huizen met korting tot.

Hebt u binnenshuis een vliegenplaag ? Dan is het van belang om eerst eens uit te zoeken om wat voor een soort vlieg of het gaat. Er zijn namelijk vele verschillende soorten vliegen. En deze verschillende soorten kunnen een verschillende oorzaak hebben dat u een vliegenplaag in huis hebt. Vliegenplaag in huis : oorzaak en gevolg. Een leven van een vlieg duurt ongeveer dagen, maar binnen die dagen kunnen haar kinderen ook alweer eitjes hebben gelegd.


Heb jij ook een vliegenplaag in huis ? En moet jij ook continu vliegen bestrijden om de overlast tot een minimum te beperken? Verminderd wooncomfort in huis is vaak een tweede gevolg van de overlast van vliegen in huis.

Zeker tijdens het eten of tijdens de bereiding van je voedsel zijn ze erg storend. Ook als je gewoon in je woonkamer zit, kunnen de vliegen overal op landen. Hij is – mm groot en leeft van etensresten, afval, uitwerpselen en rottend vlees en komt ook af op warmte en licht. Veel mensen ondervinden hinder van het gebrom en de aanwezigheid van vliegen. In extreme gevallen kan een vliegenplaag ook hinderlijk zijn bij het bereiden van voedsel.


Als ze binnen zijn, kan het helpen om de ramen en deuren tegenover elkaar open te zetten, zodat het in huis flink tocht. Sommige bomen en planten houden vliegen op afstan bijvoorbeeld vlierstruiken, notenbomen, afrikaantjes en citroenkruid. Naast het dichthouden van ramen of deuren en het plaatsen van horren, kunt u nog de volgende doe-het-zelf tips, die wij vonden op diverse websites en andere blogs, proberen om de aanwezigheid van veel vliegen in huis te voorkomen. Een bakje met water en wat hele kruidnagels, gegarandeerd geen vliegen meer in huis ! Staat bij mij beneden op de keuken tafel en het hele huis is vrij van vliegen. De eerste keer dat ik de boterhamzakjes met water bij iemand aan het huis zag hangen keek ik nog raar op, maar het werkt echt.


Een klein vliegenprobleem kan snel veranderen in een vliegenplaag , omdat een vlieg in haar leven tussen de 4en 6eitjes legt. De schittering van het water houdt de vliegen bij je vandaan. Vul je zakjes voor driekwart met water, knoop ze dicht en hang ze met een touwtje op.


Doe dit ook in de deuropening, dit weerhoudt ze ervan het huis in te. Gezien dit feit is het makkelijk te begrijpen dat een klein probleem snel uit kan monden in een grote plaag wanneer je niks aan een vliegenplaag doet. Een vliegenplaag kan na een dag al grote gevolgen hebben voor de gezondheid van mensen en dieren. Als je buiten een vliegenplaag buiten hebt, gaan ze bijvoorbeeld op je limonade en je stuk vlees af.


Als ze eenmaal hun weg hebben gevonden, kom je er maar moeilijk vanaf.

Ook een vliegenplaag in huis levert de nodige problemen op. Klustervliegen komen bijvoorbeeld grootschalig op licht af en voor je het weet, is je hele zolder bewoond met vliegen. Het mooie weer komt er weer aan, je kunt waarschijnlijk niet wachten om lekker de deuren en de ramen open te zetten. Maar voor je het weet heb je zo’n vervelende vlieg in huis.


En dan nog en opeens vliegen er tientallen rond. Je hebt last van een vliegenplaag. Ze vliegen overal ron zitten op je eten en irriteren je hond.


Raak vliegen in je huis kwijt door vallen te zetten, insecticiden te gebruiken, natuurlijke afweermiddelen zoals etherische olie en kruiden te proberen en plekken waar vliegen graag eten en broeden goed schoon te houden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.