woensdag 22 juli 2020

Villa de heidetuin

Bespaar tot op uw reservering! Makkelijk, snel en veilig boeken! Uw boeking direct bevestigd! Snel en veilig online boeken. Lees echte reviews en boek nu!

Snel, eenvoudig, gemakkelijk. Reserveer online, laagste prijzen. Nieuw vakantiehuisportaal van TUI. Boek accommodaties in heel Europa! Expedia garandeert de beste prijs.


Profiteer vandaag nog van de geweldige aanbiedingen. Je bent er even helemaal uit, en toch voelt. Free WiFi access is available.

The property provides a large garden and spacious terrace with outdoor furniture. Elegantly furnishe each room here will provide you with a TV and a seating area. There is also a microwave in the common area. Een villa met een BB, gites, suite, brasserie en een fantastisch terras, gelegen op landgoed Lievensberg met een grote parkachtige tuin met beukenlanen, bos, heide en picknickplaatsen.


Bergen op Zoom en geclassificeerd als van bij TripAdvisor. Betaal eenvoudig en veilig met iDeal. Perfect voor de intimiteit van ‘private dining’ (mogelijk vanaf acht personen en op aanvraag), waar je met z’n allen aan een prachtige tafel met brandende kaarsen zit, met Franse chansons in de achtergrond. Gedurende de dag serveren wij heerlijke koffie en thee met eigen gebakken taarten.


Direct nadat je de stad verlaat, rijd je Landgoed Lievensberg op, een park met lanen, bos, heide en rododendrons. De villa staat op een landgoed met heidetuinen en dennenbossen. Gereserveerd en door onstandigheden verlaat. Een nieuwe start, de passie voor horeca en het omgaan met mensen is voor het koppel de grootste drijfveer.


Villas met korting tot. Bij de bar aangekomen aarzel ik even. Haal nog meer uit je geld. Doe mee en profiteer nu nog van deze mooie deal! Zorg je er samen met ons graag voor dat de gasten.

Een plek waar ze alles aan doen de onze gasten zich ook thuis te laten voelen. Als je de recensies bekijkt, scoren we een op het gebied van persoonlijk contact en ontvangst,” zegt Don. Daar zijn we heel blij mee.


We hebben dan ook een geweldig team om ons heen. Sfeervolle BedBreakfast! Er is gratis WiFi beschikbaar. De accommodatie beschikt over een grote tuin en een ruim terras met tuinmeubilair. Elke kamer is elegant ingericht en heeft een televisie en een zithoek.


In de gemeenschappelijke ruimte vindt u een magnetron. De oude villa en het koetshuis zijn de afgelopen jaren grondig verbouwd en voldoen aan de huidige wensen en eisen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.