vrijdag 13 november 2020

Wordpress voorbeelden

Professionele website laten maken. Kom direct in contact met ons team. Maak site met domein in minuten. Met SimpleSite is het gratis, leuk en simpel! Uw website in stappen - Kies een template, pas aan naar uw smaak, direct aan de slag!


Wordpress voorbeelden

Krijg inspiratie en wellicht vind je iets wat bij je past. Dankzij duizenden gratis en betaalde plugins (dat zijn kleine softwaretoevoegingen) en thema’s kan je bijna elke denkbare website creĆ«ren. Maar het platform is inmiddels uitgegroeid tot een volwaardig en betrouwbaar content management systeem en biedt enorm veel mogelijkheden. Dit zijn zowel uitgebreide websites op maat gemaakt als basis websites. Nu vroeg een potentiele klant om eens wat voorbeelden te laten zien.


Het is een best mooi overzicht. Weet jij nog mooie sites die met behulp van WP zijn gebouwd laat dan weten. Je kan alleen een recensie schrijven over een film, een toneelstuk of een concert.


Zo schrijf je een recensie: Lees de hele opdracht goed voordat je gaat schrijven! Een blog of een eigen nieuwssite kun je leuk hobbymatig maken en onderhouden. Hier aantal voorbeelden wat je hiermee kan.


Met dit template heb je een prachtig voorbeeld van wat je met een professionele website allemaal kunt doen. Dit vanwege de kwaliteit en functionaliteiten van deze themes. In dat geval is het wel belangrijk om goed te onderzoeken of het theme veilig is.


Wordpress voorbeelden

Voor kleine goedkope websites, maar ook voor grote complexe websites met koppelingen naar externe en voor webshops. WordPress kun je heel makkelijk professioneel gebruiken. Door de grote keuze mogelijkheid is het lastig om een keuze te maken. Daarnaast is het nog moeilijk om een template te kiezen dat goed werkt. Veel gratis templates zijn niet responsive en functioneren minder goed dan premium themes.


Een paar voorbeelden van groot en klein zijn: WoonzorgCentra Haaglanden, Landelijke Organisatie van Politievrijwilligers, D6 Gemeente Haarlemmermeer, Schrijversvakschool Groningen, Holland in Vorm en GFB Fysiotherapie. Populaire blogs zijn er te vinden in alle categoriƫn. Deze Nederlandse blogs zijn perfecte voorbeelden van een succesvol opgezet weblog. De pure focus op de content en het bloggen zelf. Een lijst als deze met vele voorbeeldblogs is zeer handig om inspiratie op te doen, zodat je zelf een website kunt bouwen.


Wordpress voorbeelden

Website-eigenaren kunnen zelf kiezen wat voor informatie ze in zo’n footer willen vermelden. Denk daarbij aan een copyright-melding of contactgegevens. Welke elementen moet een contactpagina bevatten? Betekent dit dat je nu klaar bent?


Ik heb dit voor dit artikel ook gedaan. Voorbeelden van sites met Wordpress. Wordpress of Drupal software up to date, hackers buiten de deur en helpen u met alle vragen die u heeft over hoe u dingen. Strak zakelijk, vrolijk en speels, informatief of juist visueel, je hebt het volledig zelf in de hand.


Wordpress voorbeelden

Elke website wordt op maat en naar smaak van klant gebouw tegen aangename prijzen. Op zoek naar een ander voorbeeld ?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.