maandag 23 november 2020

Willemsen houtbouw

Willemsen Hout levert allerlei meubilair voor tuinen, bossen, landschappen en parken. Stoere en stevige park- en picknickbanken, houten schommelbanken, loungesets en tuinstoelen. Zomaar een greep uit de uitgebreide collectie. Het houten meubilair kent veel toepassingen en indelingen. En natuurlijk maatwerk oplossingen.


Willemsen Veenendaal is een jonge organisatie die open staat voor verandering en uitdaging in prefab houtconstructies. De korte lijnen binnen de organisatie geven een persoonlijk karakter aan iedere opdracht. Meedenken in creatieve oplossingen, alternatieve materialen en aandacht voor het milieu maken ons bedrijf vooruitstrevend. Onze missie is anderen succesvol maken.


Door onze jarenlange ervaring en met gezond verstand zien we kansen om start- ups en bestaande. Willemsen Nostalgische Houtbouw Wij zijn gespecialiseerd in nostalgische eiken houten gebinten, houten schuren, houten poorten, ambachtelijke landhekken, houten veranda’s en hooibergen. Hieronder ziet u ons meest recente project. NOESK is hét merk voor houten gebinten.


Wij zijn specialist op het gebied van originele, (eiken)houten gebintwerken met een landelijke uitstraling en een solide. Houten schuren en bijgebouwen. Buitenpracht- houtbouw op Instagram:.


Een mooi bijgebouw voor mensen die van het buitenleven willen genieten. Deze schuur bestaat uit een schuur met. Hierdoor heeft het geheel een uitstekende duuzaamheid. Maatwerk is de kern van Goed Verblijven.


Groot assortiment met klassieke duurzame houten garages en carport. Het hout komt uit door de overheid beheerde bossen wat een goede herkomst garandeert. Omdat onze adviseurs veel klanten thuis bezoeken en daarom regelmatig. Onze ervaring, assortiment en passie voor hout zorgen er dagelijks voor dat wij, als Houtcentrum Wijchen.


Beslist de laagste prijzen! In onze zagerij werken vakmensen die dagelijks de mooiste bouwwerken maken: met hun handen, maar vooral met hun hart. Wilt u ook eigenaar worden van een echte NOESK?


Neem dan contact met ons op! Prachtige houten schuren voor voordelige prijzen. Groots ingekocht en altijd op eigen voorraad. Kom langs voor deskundig advies of neem contact met ons op. Ben van Roosmalen heeft functies op zijn of haar profiel.


Ook voor De Kleine Aarde heeft FAAM, in opdracht van Woonstichting St. Joseph en als onderdeel van een breed ontwerpteam, een appartementenblok in massief houtbouw ontworpen. Ook hier betreft het een project in de sociale huursector. Bouwbedrijf Klomp bouwt voor zowel particuliere als professionele opdrachtgevers in de. Ook biedt het huisje plaats aan meerdere automaten.


Wil je het vak leren of wil je juist je ervaring van de bouw gebruiken in de timmerfabriek?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.