maandag 2 november 2020

Zweefparasol 4 meter

In een handomdraai bij u geleverd. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! Alles uit voorraad leverbaar en gratis thuisbezorgd. Parasols al vanaf € online! Grootste assortiment op Beslist.


Zweefparasol 4 meter

Een strak ontwerp dat toch in elke tuin past. Een fors formaat, zowel verkrijgbaar in vierkant × , als rechthoekig ×meter ! Robuust ontworpen om tegen een stootje te kunnen en met een kleurvast doek dat jarenlang als nieuw blijft. De Palestro is een toevoeging voor het hele gezin die al snel een vertrouwd onderdeel van uw buiten wordt.


Bekijk alles met zweefparasol meter ! Tuinmeubelen, grasmaaiers, haardhout, gereedschap en meer aangeboden en gezocht. Zweefparasol galileo maxi dark × meter scolaro - nu extra scherp geprijsd! Design, gebruiksgemak en gemaakt van hoogwaardige mat.


Nieuw Ophalen of Verzenden. De constructie is fors en betrouwbaar. Het Solero O’Bravia doek is van de hoogste kwaliteit en daarmee ook kleurvast, zelfs na enkele zomers.


De parasol is voorzien van een kruisvoet met een 3graden draaibare voet. Denk hierbij aan een vierkante of ronde zweefparasol , al dan niet gewenst met een volant. Ook zijn de zweefparasols in verschillende kleurstellingen te leveren, net zo divers zijn de afmetingen. Een dergelijke zweefparasol is van rond meter tot rond meter te verkrijgen en in het vierkant vanaf 5xmeter tot 4xmeter.


Dan is de Garden Impressions Hawaii zweefparasol met ledverlichting misschien iets voor u. Deze parasol heeft een groot schaduwoppervlak als overdag de zon schijnt. En als het ’s avonds donker wordt, kunt u de ingebouwde lichten aanzetten en genieten op uw verlichte terras. KARWEI heeft parasols in diverse maten en kleuren voor in de tuin en op het balkon.


Kwaliteit voor een lage prijs. Een zweefparasol is een handige parasol voor boven je tuinset, omdat de stok niet direct onder de parasol staat. Daarnaast is de zweefparasol eenvoudig te draaien, waardoor je altijd in de verkoelende schaduw zit. Ook kun je kiezen voor een inklapbaar of kantelbaar model.


Zweefparasol 4 meter

Kies uit 1producten vanaf € 699. De zweefparasol Palestro Pro voorkomt zo’n ongezellige situatie voor uw gezin en gasten door het werkelijk grote doekoppervlak van liefst × meter. Dit strakke ontwerp is een aandachtstrekker in iedere tuin. Onder de zwevende Palestro Pro parasols vinden uw gasten altijd een optimale combinatie van zon, schaduw en luwte. Inclusief voet voor tegels.


Het doek is behandeld tegen UV-indringing. Een groot assortiment aan vierkante zweefparasols. Door de rechte zijdes van de parasol sluit deze mooi aan bij een muur, luifel of een andere vierkante of rechthoekige parasol. Op die manier heeft u geen last van de parasolpaal. Wil je een parasol kopen voor in je tuin, op je balkon of op het terras?


Van zweefparasols tot kleine parasols. Deze zweefparasol staat nergens in de weg maar zorgt met een diameter van meter toch voor een flinke schaduwplek. Kun jij lekker de tuin in met een goed boek of een stel vrienden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.