woensdag 11 november 2020

Zwembad bestevaer

Creëer buiten ook een thuisgevoel! Laat je inspireren door het aanbod. Shop jouw artikelen bij Wehkamp. Vind items binnen jouw budget. Ontdek het assortiment van Wehkamp.


Meer dan 1leuke woonwinkels.

Ga naar Leen Bakker of bestel eenvoudig online! Overdekt zwembad Bestevaer in Genemuiden. Voor zwemlessen, recreatief zwemmen en diverse vormen van Aquasporten. Clausstraat 2b, Genemuiden. Volwassenen kunnen fijn baantjes zwemmen of lekker ronddobberen en heerlijk relaxen.


Ook voor mensen met een beperking is ons zwembad toegankelijk. U vindt in deze winkel werkelijk alles wat u nodig heeft op het gebied van zelfmaakmode. Wij zijn een stoffenspeciaalzaak,.

Een gezellig, veilig en fris zwembad , waar enthousiaste instructeurs de kinderen meenemen op avontuur. Baantjes trekken of lekker poedelen in het ondiepe bassin, voor iedereen wat wils! Jouw nieuwe favoriete zwembad kopen? Behalve recreatief zwemmen biedt het zwembad diverse activiteiten aan, van babyzwemmen tot aquajoggen. Dat is nog eens goed voor de conditie!


Reviews Een super goed zwembad. Dank voor al het geduld en goeie. Aangepaste openingstijden in zwembad Bestevaer tijdens de herfstvakantie! Deze week gaan alle doelgroepen door, de watergewenningslessen zijn verplaatst van de middag naar de ochtend. Dinsdag en donderdag van 10.


Tijdens de baby peuter kleuter lessen is het recreatiebad (kleine bad) gesloten voor recreatief zwemmen. Bestevaer is het geweldig om te zwemmen met kinderen want er is veel om mee te spelen en er wordt goed opgelet door het zembadpersoneel ! Als de onafhankelijk binnenvaart expert verzorgen wij alle door u gewenste expertise werkzaamheden van a tot z. Bestevaer betekende zoiets als “beste vadertje” of “beste opa” en was een koosnaampje voor iemand die geliefd was. Dat Michiel deze bijnaam ook kreeg zegt iets over de wijze waarop hij leiding gaf aan zijn bemanningen en collegae. Het wijkcentrum de Bestevaer is de plek waar de bewoners van de wijk de Wipstrik elkaar kunnen ontmoeten en kunnen deelnemen aan allerlei activiteiten. Zwembad De Kragge in Zwartsluis.


Voor kinderen is zwembad Bestevaer een waar eldorado.

Welkom bij zwembad Bestevaer Internet Zwemscore Module. De meest volledige site met ruim 66. De Internet Zwemscore Module is het meest gebruikte leerlingvolgsysteem voor zwemles in Nederland. Jouw thuisbasis wordt Bestevaer , waar je een sportief, enthousiast en dynamisch team van zweminstructeurs binnenstapt.


Aquajoggen, aquagym en nog veel meer leuke wateractiviteiten garanderen een leuke dag!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.