woensdag 10 februari 2021

Zwembad helster

Alle soorten zwembaden online. Ontdek nu ons uitgebreide assortiment zwembaden. Creëer buiten ook een thuisgevoel! Hier vindt u de openingstijden van het recreatief zwemmen.


Ook vindt u hier de dagen waarop het zwembad gesloten is. Wij bieden een uitgebreid activiteitenpakket voor zowel gezinnen als sportievelingen.

De Helster is een veelzijdig zwembad waar iedereen zich thuis voelt. Het zwembad bestaat uit een wedstrijdba een instructie- en een recreatiebad. Voor de allerkleinsten is er een peuterbad. Zwembad de Helster heeft veel te bieden.


Ook is er een meter lange glijbaan, een wildwaterkreek met stroomversnelling, jetstreams en meer. Sportcentrum de Helster - Waar Gaan We Zwemmen. De tilunit en het montagemateriaal is volledig vrij van RVS-onderdelen.


Hiermee voldoet het zwembad aan de maatregelen met betrekking tot de veiligheid in zwembaden ! U kunt dan in uw eigen tempo banen zwemmen en aan uw conditie werken.

Let op: Tijdens de korte schoolvakanties is er overdag geen banenzwemmen. Tijdens de zomervakantie is er alleen op woensdagmorgen en vrijdagmorgen om 07. Zo gaan wij bedrijven benaderen om sponsor te worden van ETV de Helster. Sponsoring is voor bedrijven en voor onze vereniging een echte win win situatie.


Als een van de grootste sportverenigingen in de regio bieden wij bedrijven namelijk een uitstekende gelegenheid om hun plaatselijke naamsbekendheid tegen aantrekkelijke tarieven te vergroten. Bestel direct je zwembad op Beslist. Nú met voordeelen tot online! De meest volledige site met ruim 66.


Met een meter lang wedstrijdba een instructie- en recreatief bad en een peuterbad is er voor iedereen wat. In het Alkmaarse zwembad gaan de deelnemers met de hulp van opzwepende muziek, drie uur lang de uitdaging aan met Aquarobics, Tabaqua en Aquafit. Daarna kon ik weer zelfstandig les geven en alle activiteiten doen. Sinds een paar maanden werk ik bij de Helster. Elst, Gelderlan Nederland Recensies en ervaringen van mensen uit de buurt.


De temperatuur van het water is aangenaam, het recreatiebad is standaard 31. C, het wedstrijdbad 30° C, en de whirlpool 35° C. De geluidsboxen staan hard aan en de vrolijk gekleurde lampen flitsen door het bad. Ook onder water is er verlichting en dit zorgt voor een aparte sfeer! Laat je inspireren door ons uitgebreide assortiment zwembaden.


Er zijn meerdere ruimtes, de hal, sporthal, multifunctionele ruimte, zwembad , sportcafé en tribunes.

Rolstoelsporters kunnen via een andere, brede gang een klein stukje omrijden naar dubbele deuren (1breed) van de sporthal om de hoek. De gemeenteraad van Overbetuwe moet nog akkoord gaan met het voorstel dit bedrag hiervoor beschikbaar te stellen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.